Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@arwikaaaa ja osobne som ti neopísala preto, lebo som si nič neobjednala, takže by som ti nijako nepomohla
30. júl 2012- Sponzor fóra
Ahojte baby, Alore
Taaak dnes sa oslavuje, mám dolu rovných 20kgTeším sa moc a moc z toho
Dnešné menu:
R: otrubová kaša
D: jogurt so škoricou
O: zeleninový šalát s kuracím mäskom
Ol: mliečny kokteil
V: asi palačinkyyyneviem sa ich dojesť
Rada by som dala do dovolenky 9kg, ale to asi nepôjdedovolenka je za mesiac a pol
To by ani nebolo zdravé
Nebojte, uvedomujem sa zasa
30. júl 2012@lajba no teda, supeeeeeeeer Gratulujem a fakt sa teším s tebou - krááásny výsledok, si fakt frajerka
30. júl 2012@zuzana018 Ďakujem pekne, sama tomu neverím
a ani som nečakala, že sa tam dostanem
30. júl 2012@lajba a to je ako možné, že ty si nečakala a neverila??? ha?? keď nám všetkým ostatným to bolo jasné na 100% že to dáš
30. júl 2012@zuzana018 Nooo, lebo sa poznám (alebo nie?)...koľkokrát som skúšala diéty alebo sa inak stravovať a nič...teda, buď som nevydržala alebo som sa dostala na určitú váhovú hranicu a bola spokojná
teraz však stále nie som a to ma poháňa dopredu
30. júl 2012@zuzana018 dakuejm Zuz,ved ja som to len tak napisala,snadmi to uz dnes dojde,som zvedava na tu sukralozu a steviu a pudingy bez skrobu,to tym padom mozem zjest cely
))
30. júl 2012@zuzana018 lebo zatial som pouzivala steviu len cerstvu z kvetinaca....tak uvidime tabletky
30. júl 2012@arwikaaaa ja si chcem ísť tento týždeň äkeď sa odtrhnem od povinnosti) ísť kúpiť stéviu, ale asi tekutú, a Xylotol, ten si vezmem do práce do kávy.
Tie ostatné veci ani nepoznám, zaujal ma ale ten pding bez škrobu..to aj také sú??
a dnes mám stráááášnu chuť na čokoládu30. júl 2012@lajba mňa táto diéta začína, budem úprimná, už otravovať
ale pokračujem, vidím, že má efekt, a to ma veľmi teší, veci obliekam bez toho, aby som v nich bola ako safalátka
len sa stráááášne bojím, čo bude potom30. júl 2012@zuzana018 už si budeš musieť dávať pozor celý život, ale to neznamená, že si nemôžeš dať všetko. Ja občas zhreším a niekedy veľa
ale zasa si dávam pozor, aby som sa nespustila
jednoducho budem jesť všetko, ale budem sledovať, že kedy čo chcem zjesť. Chcem sa riadiť podľa toho, kedy čo telo spaľuje a podľa toho si zostavovať jedálniček. Ale to je už tretia a štvrtá fáza...tam ešte nie som
30. júl 2012@lajba tak ďaleko veru nie som ani ja
ale presne to mám potom v pláne aj ja - stravovať sa pravidelne a racionálne, vlani pred dovolenkou som sa tým riadila a za mesiac odišli 3 kilečkáJe vlastne o tom, že rána sacharidy, bez zeleniny, olovrant ovocie, obed všetko, samozrejme s rozumom a čím bližšie k večeru, tým viac bielkovín - to tak po lopate
30. júl 2012- Sponzor fóra
Ahojte dukanky
som si našla toto fórum , tak som sa pridala i ja k vámdukanujem už týždeň , mám -3,3 kg
) som strašne rada
potrebovala by som ale aj spevniť troška telo
Prosím @cherrymania poradila by si mi , kde by som si mala stiahnúť Jilien ?30. júl 2012@cherrymania fuuuu, chery, teda, krááááása, máš odo mňa veľkú pochvalu....len tak ďalej...a ja tam tie tehličky vidím
nie je to ešte postupka, ale tvarujú sa
30. júl 2012@15nisa ahoj, vitaj. Fajn, za týždeň -3,3 kg je veľký úspech
30. júl 2012@zuzana018 Zuz,jj,na tom dukan shope je aj cokoladova natierka,vela druhov sladidiel,aj praskove,aj stevia,aj pudingy bez skrobu,keksiky a aj hotove jedla do mikrovlnky ,takze da sa tam vybrat,preto ocakavam kuriera za styridsateur....
ja som si steviu pestovalav kvetinaci
30. júl 2012@arwikaaaa keď ja ti neviem, či by mi to chutilo....ale budem rada, keď to vyskúšaš a napíšeš potom, či sa dalo a či ta stálo za to
30. júl 2012@zuzana018 za tu sumu mi to bude chutit aj keby mi to nechutilo...
30. júl 2012ahojte tak mám dole 21 kg....pomaličky ale isto sa stávam človekom
potomked to bude reálne tak napíšem ako a kolko z povodnej váhy som schudla.....ked to bude realne ale ešte takých 30kilo mi treba dať dole
pridala som zumbu je to fajn len s ami nechce fur a už som bola aj na kupku plávanie je super po príchode domov - 2kg...super netahá to človeka pri vode jesť horšie je to doma a moje oblubene acidko som vyhdila z jedálnička radšej nizkotučné mlieko a smaozrejme rezance sa stali mojou obživou len mi nejak nejdu každý den xixixi
tak sa držte babule papa30. júl 2012@jaja4451 -20 a ešte ďalších -30kg??? dobre som pochopila??? spolu -50?
dúfam že nechceš mať nejakých 45 kg váhu
ale držím palce v ďalšiom boji30. júl 2012@jaja4451 teda klobúk dole.
Mne sa v poslednej dobe nejak nedarí, mám žravú náladu, hlavne cez víkend. Dnes som chcela BD ale neodolala som kukurici. Tak zajtra.30. júl 2012@zuzana018
@zuzana018 zuzi nembojjj ešte stále mám tolko tuku že ked aj zhodím celkom 50 tak furt budem bacula..xixixi nemajte strach dievčatá mám z čoho zhadzovať verte mi cicušky papa
a som rada že vás tumám30. júl 2012@15nisa ahoj mne to priatel stiahol z www.ulozto.sk alebo .cz neviem teraz ...prajem veľa šťastia a sily pri cvičení
30. júl 2012@panthera ahoj, a ako na tom vlastne si ? Koľko uz diétuješ a koľko si zhodila ? Mna dnes videli jedny známe a pýtali sa co robím, oni mysleli že som schudla aj 17 kg haha . Ked som povedala že vlastne na vahe som dala dole len 7 kg nechceli veriť ...
Ozaj baby , dnes som mala oblečenu suknicku, ktorú som si nemohla obliecť 4 roky, ale nechala som si ju v skrini preto , lebo som si povedala , že ja sa raz dám dokopy ! Nosila som ju ked som mala 19-20 rokovked som ju zapla a stále som tam mala vôľu , myslela som , že sa mi to sníva
krásny pocit ... Prajem to každej z nás !
30. júl 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no baby dik za odpoved teda vsetky
odpisem si sama