Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

31. máj 202215847
  • no baby dik za odpoved teda vsetky😞odpisem si sama😞

• @arwikaaaa  ja osobne som ti neopísala preto, lebo som si nič neobjednala, takže by som ti nijako nepomohla 😉

• Ahojte, konecne to tu nejako zije 😃 Ja mam dnes zacinam velmi Dukanovsky 😃 😃 😃
    R- polka melonu zlteho + 4 nektarinky
    D- nestiham
    O-zeleninova polievka, fasirky 2 + kelovy privarok
    Ol- cuketovnik
    V fasirka 1 + otrub. pecivko
    Uspesny tyzden nam prajem nech nam kilecka rychlo miznu 😉

• Sponzor fóra
  • Ahojte baby, Alore 🙂
    Taaak dnes sa oslavuje, mám dolu rovných 20kg 😃 Teším sa moc a moc z toho 🙂
    Dnešné menu:
    R: otrubová kaša
    D: jogurt so škoricou
    O: zeleninový šalát s kuracím mäskom
    Ol: mliečny kokteil
    V: asi palačinkyyy 😃 neviem sa ich dojesť
    Rada by som dala do dovolenky 9kg, ale to asi nepôjde 😃 dovolenka je za mesiac a pol 🙂 To by ani nebolo zdravé 🙂 Nebojte, uvedomujem sa zasa 😃

• @lajba  no teda, supeeeeeeeer Gratulujem a fakt sa teším s tebou - krááásny výsledok, si fakt frajerka 🙂

• @zuzana018  Ďakujem pekne, sama tomu neverím 😃 a ani som nečakala, že sa tam dostanem 🙂

• @lajba  a to je ako možné, že ty si nečakala a neverila??? ha?? keď nám všetkým ostatným to bolo jasné na 100% že to dáš 😉

• @zuzana018  Nooo, lebo sa poznám (alebo nie?)...koľkokrát som skúšala diéty alebo sa inak stravovať a nič...teda, buď som nevydržala alebo som sa dostala na určitú váhovú hranicu a bola spokojná 😃 teraz však stále nie som a to ma poháňa dopredu 🙂

• no baby dik za odpoved teda vsetky😞odpisem si sama😞

• @zuzana018  dakuejm Zuz,ved ja som to len tak napisala,snadmi to uz dnes dojde,som zvedava na tu sukralozu a steviu a pudingy bez skrobu,to tym padom mozem zjest cely🙂))

• @zuzana018  lebo zatial som pouzivala steviu len cerstvu z kvetinaca....tak uvidime tabletky🙂

• @arwikaaaa  ja si chcem ísť tento týždeň äkeď sa odtrhnem od povinnosti) ísť kúpiť stéviu, ale asi tekutú, a Xylotol, ten si vezmem do práce do kávy.
    Tie ostatné veci ani nepoznám, zaujal ma ale ten pding bez škrobu..to aj také sú??
    a dnes mám stráááášnu chuť na čokoládu 😠

• @lajba  mňa táto diéta začína, budem úprimná, už otravovať 😞 😞 😶
    ale pokračujem, vidím, že má efekt, a to ma veľmi teší, veci obliekam bez toho, aby som v nich bola ako safalátka 😃
    len sa stráááášne bojím, čo bude potom 😞

• @zuzana018  už si budeš musieť dávať pozor celý život, ale to neznamená, že si nemôžeš dať všetko. Ja občas zhreším a niekedy veľa 🙂 ale zasa si dávam pozor, aby som sa nespustila 🙂 jednoducho budem jesť všetko, ale budem sledovať, že kedy čo chcem zjesť. Chcem sa riadiť podľa toho, kedy čo telo spaľuje a podľa toho si zostavovať jedálniček. Ale to je už tretia a štvrtá fáza...tam ešte nie som 😃

• @lajba  tak ďaleko veru nie som ani ja 🙂
    ale presne to mám potom v pláne aj ja - stravovať sa pravidelne a racionálne, vlani pred dovolenkou som sa tým riadila a za mesiac odišli 3 kilečká 🙂 Je vlastne o tom, že rána sacharidy, bez zeleniny, olovrant ovocie, obed všetko, samozrejme s rozumom a čím bližšie k večeru, tým viac bielkovín - to tak po lopate 😵

• Sponzor fóra
  • Holky já se přiznám že víkend jsem taky prohřešila od soboty odpoledne do dnes ráno 😐 Tak už dnes budu pít jen mléko a zítra si udělám ten melounový den, odlehčím ledvinám a ve středu je zase 1. tak začnu asi pěti B dny za trest 😃 Ani se dnes rači nevážím, nechám to na středu 😃

• Ahojte dukanky 🙂
     som si našla toto fórum , tak som sa pridala i ja k vám 🙂 dukanujem už týždeň , mám -3,3 kg 🙂) som strašne rada 🙂 potrebovala by som ale aj spevniť troška telo 🙂
    Prosím @cherrymania  poradila by si mi , kde by som si mala stiahnúť Jilien ? 🙂

• @cherrymania  fuuuu, chery, teda, krááááása, máš odo mňa veľkú pochvalu....len tak ďalej...a ja tam tie tehličky vidím 😉 nie je to ešte postupka, ale tvarujú sa 😃

• @15nisa  ahoj, vitaj. Fajn, za týždeň -3,3 kg je veľký úspech 😉

• @zuzana018  Zuz,jj,na tom dukan shope je aj cokoladova natierka,vela druhov sladidiel,aj praskove,aj stevia,aj pudingy bez skrobu,keksiky a aj hotove jedla do mikrovlnky ,takze da sa tam vybrat,preto ocakavam kuriera za styridsateur....🙂ja som si steviu pestovalav kvetinaci🙂

• @arwikaaaa  keď ja ti neviem, či by mi to chutilo....ale budem rada, keď to vyskúšaš a napíšeš potom, či sa dalo a či ta stálo za to 😵 😵

• @zuzana018  za tu sumu mi to bude chutit aj keby mi to nechutilo...🙂

• ahojte tak mám dole 21 kg....pomaličky ale isto sa stávam človekom
    potomked to bude reálne tak napíšem ako a kolko z povodnej váhy som schudla.....ked to bude realne ale ešte takých 30kilo mi treba dať dole
    pridala som zumbu je to fajn len s ami nechce fur a už som bola aj na kupku plávanie je super po príchode domov - 2kg...super netahá to človeka pri vode jesť horšie je to doma a moje oblubene acidko som vyhdila z jedálnička radšej nizkotučné mlieko a smaozrejme rezance sa stali mojou obživou len mi nejak nejdu každý den xixixi
    tak sa držte babule papa

• @jaja4451  -20 a ešte ďalších -30kg??? dobre som pochopila??? spolu -50?
    dúfam že nechceš mať nejakých 45 kg váhu 😃
    ale držím palce v ďalšiom boji 😉

• @jaja4451  teda klobúk dole.

Mne sa v poslednej dobe nejak nedarí, mám žravú náladu, hlavne cez víkend. Dnes som chcela BD ale neodolala som kukurici. Tak zajtra.

• ranajky-nizkotučny jogobella jogurt
    Obed-cottage cheese,dukan chlebik
    Olovrant-bylinkovy tvaroh,dukan chlebik,kur.sunka
    o chvilu si dám kavičku
    Večer-škoricové mliečko 🙂

• @zuzana018  
    @zuzana018  zuzi nembojjj ešte stále mám tolko tuku že ked aj zhodím celkom 50 tak furt budem bacula..xixixi nemajte strach dievčatá mám z čoho zhadzovať verte mi cicušky papa
    a som rada že vás tumám

• @15nisa  ahoj mne to priatel stiahol z www.ulozto.sk alebo .cz neviem teraz ...prajem veľa šťastia a sily pri cvičení 😉

• @panthera  ahoj, a ako na tom vlastne si ? Koľko uz diétuješ a koľko si zhodila ? Mna dnes videli jedny známe a pýtali sa co robím, oni mysleli že som schudla aj 17 kg haha . Ked som povedala že vlastne na vahe som dala dole len 7 kg nechceli veriť ...

Ozaj baby , dnes som mala oblečenu suknicku, ktorú som si nemohla obliecť 4 roky, ale nechala som si ju v skrini preto , lebo som si povedala , že ja sa raz dám dokopy ! Nosila som ju ked som mala 19-20 rokov 🙂 ked som ju zapla a stále som tam mala vôľu , myslela som , že sa mi to sníva 🙂 krásny pocit ... Prajem to každej z nás !

• A este som zabudla, od zajtra zacinam behat! aj ked budem vstavat 4:20 a makat v praci uz od 6 rana, povedala som si, ze to dam... tak drzte palce 🙂 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém