Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@cherrymania ja som si urobila tu tvoju zmrzlinu,uz je v mrazaku
ale supla som tam aj tvaroh,lebo mi to z toho suseneho mlieka,prislo moc praskove
uvidime co z toho vznikne
apropo:blond ti sekne!ozaj a kolko merias?lebo na foto vyzeráš byt neuveritelne chuda,ba až sucha
7. aug 2012@lilkam ahoj
dovolim sa vyjadrit k tvojmu jedalnicku
podla mna v pohode, aj ked musim povedat, ze ak si budes masko len tak varit vo vode, zachvilu ti bude z tej diety zle , nebude ti chutit a vykasles sa na to... treba trosku fantazie a pojde to lahsie....
ked ide o kavu, ja som kavoholik , pijem aj 4 za denvzdy s mliekom a sladidlom
Baby, dnes sa preklinam. vazim o 3 kg viac teraz pred spanim ako ked som sa rano zobudila... mozno kvoli tomu,ze som vypila necele 4 litre tekutin, a pojedla som vsetko mozneale iba povolene potraviny...
Zajtra sa vytrestam hned rano hodinou na biku a hned nato dam Jillien.
som zvedava , kolko budem vazit rano...zase budem chodit celu noc na wcko ach jaj, tak mi treba7. aug 2012- Sponzor fóra
@arwikaaaa mam knihu tam sa pise,jedzte povolene potraviny v akomkolvek mnozstve a kedykolvek chcete!!!!!!!!!!!!!!
takze to je blud,ze len urcite mnozstvo mlieka,v knihe sa nic take nepise!!!!!7. aug 2012@panthera haha to nie, to si pretri monitor na pc
mam 165 cm a rano 63kg
7. aug 2012@lilkam Ahoj,vitam ta ,mam dojem že si aj málo jedla...pointa tejto diety je nehladovať,kludne mozes vecerat aj hovadzi steak o pol noci ak mas chut
netreba sa obmedzovat,lebo ak sa budes,telo si bude ukladat zasoby a neschudnes....papaj,telo sa nastartuje,bude rychlejsie spalovat a kilecka poletia
7. aug 2012@panthera a inac tvarohom v tej zmrzke urcite nic nepokazis, mozno bude taka lepsia , kremovejsia, daj potom vediet!
7. aug 2012@cherrymania ja robim presne to iste,vazim sa aj vecer,potom penim,vlasy mi stoja ,vsetko uteka predomnou a rano je vaha zase ok ak nie nizsia
7. aug 2012@panthera urcite nie sme jedine
7. aug 2012@panthera inak to s tym mliekom som nikdy nepocula, tiez viem tak, ze povolene potraviny kolko chces a kedy chces...
7. aug 2012@panthera ooo a nebudes chuducka? alebo si tolko kedysi vazila? ja ked budem mat 58 tak asi koncim 2.fazu uvidim....
7. aug 2012@cherrymania no pred 5 timi rokmi som mala 52...pred tehotenstvom 58-takze tak jak teraz a rodila som 72 kg
do mesiaca od porodu som mala 57 kg,ale teraz cez zimu sa to na mna nejak nalepilo,tak som si povedala,že to dam nižšie
7. aug 2012dobré ránko
- no teda Cherymania aj Panthera, vy ste obe kočeny a podľa mňa máte super váhu,... byť vami, určite sa takto netrápim prísnou diétou...že 52...60....to u mňa bolo tak dávno, že už si na tie časy ani nepamätám
dnes ráno som sa zasa vytešovala, vždy skáčem od radosti, keď to druhé číslo na váhe je opäť nižšie
takže dnes ráno 70,7 .........juuuuj, a keď sa zmení aj to prvé číslo na 6, to bude radostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii8. aug 2012- Sponzor fóra
včera som skúšala spraviť cuketovú kašu na spôsob zemiakovej, aby som na dnešný BZ deň mala niečo - ale som si to trocha upravila po svojom, teda nerobila som to z tofu syrom, bo ten mi akosi nejde dole krkom
, tak som si na kocky uvarila cuketu, dala som k nej asi 4 strúčiky cesnaku (celé, tie som potom vytiahla), torcha vegety, a uvarila do mäkka. Vodu som potom zliala, a pridala som 2 trojuholníčky syrokremému Karička light, trochu mlieka a rozmixovala - poviem vám, mňaaaaaamka to je, už sa teším dnes domov, ideme grilovať, tak si k mäsku dám akože zemiačiky
8. aug 2012@lilkam ahoj a vitaj - tiež si dovolím reagovať na tvoj príspevok - presne, ako ti napísala cherymania - jedlo si urob troška pestrejšie, lebo ťa rýchlo začne táto diéta otravovať a znerovózňovať - hovorím zo svojej skúsenosti
A častejšie papaj, nie len 3 x za deň, to je málo, bielkoviny telo spracuváva najdlhšie, preto keď ich stále dopĺňaš, žalúdok pracuje, a tým chudne
Ale potraviny, ktoré si mala, tak tie sú všetky OK
Držím ti palce.8. aug 2012dakujem vam vsetkym za rady a slubujem , ze posluchnem
akurat pijem kavu s mliekom a chystam sa dnes nehladovat, lebo vcera som toho mala zo strachu, ze nieco pokazim ozaj malo
tak vecer napisem, co som mala - dufam, ze vsetko bude spravne....inak ked som si tu citala vase ciele juuuuuuj......to mne asi ani nehrozi ja mam teraz 75 a keby sa mi podarilo ist na 65 asi by som skakala 3metre do vysky
8. aug 2012@lilkam dobrá otázka
...keď si do kávy cvrkneš 1,5% mlieko, isto ťa to nezabije, neboj...ale ber to tak, že čím menej tukov do seba dáš, tým viac tukov zo seba stratíš
Ja sa snažím tieto potraviny kupovať nízkotučné, papáš a budeš ich papať každý deň, tak asi je to lepšie, ako s vysokým podielom tuku
Je inak aj Activoa 0%, ja ju kupujem v Tescu.
No, a ja si idem spraviť kávičku s mliečkom..nadišiel ten správny čas8. aug 2012@panthera no z 52 na 72 to by nastvalo aj mna, ja deticky este nemam, ale viem, ze tiez budem potom bojovat spat o svoju postavu, dnesna ranna vaha 64kg, nevadi, staci , ze som v noci vyurala a vypotila aspon 2 kila
snad uz dnes pojdem na wcko a zajtra to bude zase menej
pekne ranko ti prajem , aj vsetkym ostatnym
8. aug 2012@lilkam no, ak som dobre čítala, je to jedno - jedno koľko, jedno kedy, len aby to boli povolené potraviny
8. aug 2012@zuzana018 ahoj , no ja som na zaciatku diety tiez videla na vahe prvu sedmicku
ale super postupujes , zachvilocku uvidis prvu 6 a to bude potom radosti
Babule, este ma nepadlo, kolko litrov tekutin priblizne za den vypijete?8. aug 2012@cherrymania noooo, sú prípady, ktoré v deň pôrodu vážili menej, ako v deň keď sa dali na DD - to hovorím o sebe
8. aug 2012@panthera bodaj by to bol blud...nepise sa ale v tej knihe ze mlieko je pochutina,odtucnene aj odtucnene susene a mozes s nimi zlepsit chut omacok,kavy...takze neviem...lebo ked som prestudovala vsetky stany tu aj na modrom koniku bolo to tam dokonca s vykricnikmi napisane co baby pisali co dietu drzia uz dlho...tak som z toho zmatena....ale ja som aj tie dni co som pila stale mlieko alebo zjedla vela jogurtov isla hore s vahou...
8. aug 2012@cherrymania no lebo aj na tej broninej stranke som nenasla medzi povolenymi potravinami nizkotucne mlieko...len jogurty a tvarohy...faktuz som dili z toho...
8. aug 2012@arwikaaaa vies, mozno tam proste nenapisali kazdu jednu jedinu vecicku, moja, ja pijem aj tristvrte litra mlieka za den 1% tuku , dam si aj tvaroh kludne aj jogurt a schudla som uz 8 a pol kg, takze kludne pi mliecko
8. aug 2012@lilkam ahoj, viem ze plnotucne potraviny su chutnejsie, ale s tym to podla mna daleko nedotiahnes
zaklad tejto diety je obmadzit tuky a cukry na minimum a prijmat co najviac cistych bielkovin ... preto tak dobre tato dieta funguje...
8. aug 2012@cherrymania no dufam,lenze mne sa zda ze ked dam velky prijem tych mliecnych vyrobkov tak z toho mi ide hore vaha...aj mam hned veacsie stehna ked to dam niekolko dni po sebe a ked to strazim a dam fakt max ten lite-kilo tak hned je to lepsie...ach...uz mi zadrbkava
8. aug 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte "dukanky"
, tak som sa vcera po precitani väcšiny vasich prispevkov rozhodla, ze sa k vam pridam aj ja a konecne nieco so sebou od porodu urobim
...... dnes mi konci prvy den a chcela by som poprosit vas skusenejsie, aby ste "skontrolovali" moj dnesny jedalnicek......activia biela s otrubami, kuracie mäsko uvarene vo vode, jeden platok sunky a pol kelimka cottage chess biely, a na veceru o pol siedmej 3 activie(bola som fest hladna
) .....a este by som sa chcela opytat, ci mozem pit rano kavu s mliekom bez cukru .....dakujeeem