Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
Ahojte kamosky,tak po vcerejsim bi dni bez prohresku-katastrofa!+0,5 kg nahoru,to je co toto? Dnes mam B/Z den,aspon je videt,ze mne ta zelenina pomaha,.Ja musim vse presne naopak,nebo si myslim ze to uz tak neucinkuje,telo je zvykle na ty soky,trapit ho uz nebudu.jsem trochu smutna z toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@merulka mala by si aj kde,moja,my sme postavili dom na svkrinej zahrade tak ojojoj,no mna to bavi kopkat,pliet,len casu je maaaaalo....
Odpovedať
Profilova fotka
@pantaloni nevadi,malo si piskala,ja sa musim pochvalit po sobotnajsich hodach a nedelnajsom pokracovani akoze,polohody 700g dole,bala som sa postavit na vahu a aha,zacala som sem tam hresit a vaha sup dole,no vcera som zjedla polku tiramise tak asi toto?
Odpovedať
dievky, prosím pekne akú úlohu zohráva pri diete kukurica a musli? nevedeli by si povedať? smú sa, nesmú sa? (2.Fáza)
Odpovedať
@sasas20069 nesmu sa- vela sacharidov, vysoky GI ;-)
Odpovedať
@atota Preju ti to,sak si se omezovala dost dlouho aj vysledky mas perfektni..Jdu okopat v zahradce,pak me ceka to co nemam rada-zehleni..tak cauky vecer.
Odpovedať
http://diva.aktuality.sk/clanok/37490...
Odpovedať
@alore pripneme si aj modré stužky? Ešte mi dajaké zostali z Veľkej noci. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute kocky :-) @pantaloni sa netrap, ja dnes tiez 300g hore, som sa nemala dnes vazit, ale som bola presvedcena, ze vaha bude zas dole....takze do dalsej soboty sa nevazim, ak vydrzim :-D @atota tiez milujem prplanie v zahrade, hlavne zeleninovej, kvety ma az tak nebavia, respektive to s nimi neviem, aj doma crepnikove mi kapu zaradom :-( Baby, najhorsie je ze to koleno mam stale spuchnute a neviem poriadne stupit, musim sa objednat na vysetrenie. Dnes bude treti den bez cvicenia, normalne som z toho nervozna, max som cinky dvihala vcera, ale to nieje ono ako sa riadne spotit.
Odpovedať
Profilova fotka
@sasas20069 v druhej faze urcite nie. :-)
Odpovedať
@pantaloni že sú to nervy. Človek si švacne bielkoviny a toť prd !! ]-( ]-( Mňa práve napadlo, že si idem povytláčať do vody citróny a cvrnem tam trocha javorového sirupu pre chuť. Nech sa mi trocha scvrkne žalúdok. Tiež som večer chytila mániu. Kotila som ovsenné sušienky(nie dukan) a 2tbl. horkej čokolády. Dnes: R - celozrnný chlieb, light flóra, jahodový džem D - jahodové acidko O - kurací perkelt, celozrnné cestoviny Ol - otrubová kaša V - kyslé ryby
Odpovedať
@merulka dúfam, že v tom kolene nebudeš mať vodu. Baletka naša!!!! :-D :-D :-D :-D :-D Ja mám porobené aj kvetinové záhony.(a keď ma nikto nevidí, tak sa s kvetmi aj rozprávam-a oni sú potom tak nádherné...) ;-) ;-) ;-) Ale vo vnútri je to katastrofa. Sa hádame, že kto to poleje, ten prales. (palmy)
Odpovedať
Zarobila som si nápoj: 2L vody, asi 1dcl javorového sirupu, 3citróny, na špičku noža keienského korenia(čili). Niečo ako javorová diéta, ale s tým rozdielom, že ja budem aj jesť. Okrem toho, že tie 2L vypijem. Nech ma trocha odbielkovinuje. Cez hrdlo v pohode(neštípe nič) ale cítim ako mi varí žalúdok. ;-( Vlastne ani neviem či to vypijem. Skúsim. :-D :-D
Odpovedať
Merulka rychlo si kup na to koleno v kekarne EMOXEN GEL-rovnou 100gr,je to na zanety,otoky,slachy.Ver mi,sousedce co ma 65roku a 2dny se v noci nevyspala bolesti v kolene to zabralo.A tu vahu uz asi vim v cem je zakopany pes,zase ovulace,boze to mam furt neco sledovat nedavno skonceny Ms,chvilu klid a pak toto.Ani me to hned nenapadlo,jak ten cas leti..
Odpovedať
@11xena11 Vsecko bych snad snesla,ale ten kayensky pepr?napis ci ti nebylo zle na zaludek.
Odpovedať
@pantaloni zatiaľ mi je na žalúdok len teplo. Ale do večera je ešte ďaleko. Uvidíme. A ten javorový sirup každý ospevuje, že aký je úžasný(napr. na palacinky,...). Ale mne chutí ako sirup od kašlu. No, nič moc. Myslela som, že bude lepší.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@pantaloni dakujem, si zlata :-) Drahy cez obednajsiu prestavku skocil do lekarne a mi priniesol nejaky gel, neviem ci to marovnaku ucinnu latku ako tamto, ale walmarkovske veci to vo FR nedostat. Snad to pomoze. @11xena11 tiez javorovy sirup na mna nezaposobil, muz ho miluje na lievancoch, no mne to pride strasne fadne. A inac ten napoj s kajenskym som si tiez niekedy zvykla robit, ale tiez som pri tom jedla. Mne to upokojovalo zaludok.
Odpovedať
Profilova fotka
ze 20arova zahrada :-D :-D :-D :-D my mame 2 are aj s domom :-D :-D :-D moja zahradocka ma cca 4x4 metre :-D
Odpovedať
@merulka ten emoxen gel obsahuje slozku-naproxen,to je to lecivo.snad jsem trosku pomohla. :-)
Odpovedať
@11xena11 tak at ti pomuze,vycisti a kdyz pujde i vaha dole,ber to jako bonus.ja jsem podle tebe mela rozhodne vetsi blbosti pojezene,no proste jako po diete,urvana z retezu,ale ted me nic nelaka ani nechybi,ze by mi to ta ovulka zpusobila,nevim,kazdopadne dnes mam zeleninovy den jen s minimem bilkovin.a mam upect tiramisu,tak uz jdu,at ma dcera co jist na chute.
Odpovedať
Ahojte babulky. Chcem sa vás opýtať či niektorá z vás jedáva ovocie v II. fáze? Ja už nepotrebujem chudnúť ale nejako sa mi nechce ísť do III. fázy a to ovocie mi chýba :-D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cukrik580 aspon si to mozes krasne porobit nu nu nu ale na takej velkej a este okolo domu som neratala achjajjaj
Odpovedať
Profilova fotka
@suzzzana ano jedavam, chudnutie ide o dost pomalsie, ale neviem si predstait byt bez ovocia.
Odpovedať
@suzzzana to je velice jednoduché. Keď sa ti páči v 2. F. tak v nej zostaň a do obeda si vždy daj ovocie. A ani sa nenazdáš a sem-tam si niečo podľa chuti pridáš a zrazu zistíš, že si vlastne v 3.F. :-D :-D :-D Nepreháňaj to ak už skutočne nepotrebuješ schudnúť. Sem - tam si hoď nejaké škroby alebo niečo celozrnné, aby si na to telo postupne pripravovala. Mohla by si si ublížiť. Potom skotíš všetko naraz a picne ťa ]-( ]-( ]-( ]-( . Nechýbajú ti strukoviny? Nejaký prívarok?Celozrnné pečivo ? Mňam. :-D Dúfam, že si už dostala chute :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@merulka prosím ťa ty hovoríš, že to cayenské korenie ti ukľudnilo črevá ? =-) =-) Mne si ktosi robí v črevách dídžinu. Ale inak v pohode. Už ma to ani nepáli.
Odpovedať
Tak kocky tiramisu v lednici,zbytek kremu ve sklenicce,dost jsem ochutnavala,ten xylitol je maly zazrak,skoda ze driv jsem ho nemela,to se neda srovnat s tema umelyma sladidlama,aj piskoty jsem dukanovske upekla 4plechy,tak mame kulate i dlouhe.aj mala dcerka rikala ze jsou dobre,na to jsem povecerela grilovanou rybku s brokolici na pare a je mi fajn.rano snidam tiramisu,takze me ovulka uz neprechytraci,jsem zasobena.
Odpovedať
Dobrý deň, prosím Vás baby v ktorej fáze môžem tiramisu a dáte mi naň recept prosím Vás a kde kupujete dukanové potraviny dakujem za odpovede Henrieta
Odpovedať
@matterhj recept na tiramisu je par stranek tady pozadu i na dukanovadieta.com,potraviny jako ovesne otruby,psenicne otruby,nizkotucne kakao,gustin-kukuricny skrob tzv.maizena dr.oetker vse bud v kauflandu,tesco,lidl zdrava vyziva,xylitol jen ve zdrave vyzive,nizkotucne jogurty,tvarohy-lidl,tesco,kaufland staci cist slozeni.za par dni uz budes vedet aj sama kde co maji,co mas nejbliz aj hypernova neco ma.cottage,mozarela-lidl.nevim,co shanis,nebo co nemas.kdyz tak se ptej.
Odpovedať
to tiramisu bys mela spravne az od2.f,je tam skrob a ten je povoleny az od 2.f.,je to tolerovana potravina,a v utocne-se ma zcela vynechat,pokud nespechas s hubnutim,muzes mit 30gr na den,proste tiramisu si udelas a bastis.je to smes bilkovin a hlavne zelatina tomu pomeha a hubne se po nem,pokud pouzijes sladidlo bez kalorii.mame vyzkousene a funguje na nas vsechny,kdyz nam stagnuje vaha nebo nabirame.
Odpovedať
Profilova fotka
caute kocky, no po vysetreni kolena, chvalabohu nic vazne len silno udrete, voda by nemala byt v nom. Tyzden bez sportu a potom pomaly nabehnut. Dnes BL den R: jogurt D: nestihla som nic koli lekarovi O: pecene kura Ol: panna cotta V: otrubove toasty
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?