Fotograf na svadbu, 27.4.2019, okres Šaľa

7. jan 201911

Dobrý deň,

hľadáme fotografa a DJ-a na našu svadbu, ktorá bude 27.4.2019 v Šali. Budem vďačná za cenové ponuky a ukážky fotografií.

Ďakujeme,
Katka

• @katuskosty  Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info

• Dobrý deň, váš termín mám zatiaľ voľný 🙂 kľudne si pozrite moju galériu, prípadne fb: DETAILPHOTOSTUDIO a v prípade záujmu vám rád pošlem cenovú ponuku 🙂

• Dobry vecer Katka. Kludne nahliadnite do mojho portfolia a v pripade zaujmu rad poslem cenovu ponuku 🙂

• Sponzor fóra
  • @katuskosty  moju ponuku nájdete v správe 🙂

• Pekný večer Katka,rád budem Vašim Svadobným fotografom 🙂

• @katuskosty  Dobrý večer želám. Termín Vašej svadby mám voľný. Nech sa páči, viac info si môžete pozrieť na mojom webe.

• Dobrý, termín mám tiež voľný viac fotiek nájdete na web stránke!

• Dobrý deň, Váš termín mám ešte voľný, viac informácií posielam v správe, prípadne si ich môžete pozrieť na mojom webe 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @katuskosty  pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe

• ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila sme tu pre vás dátum máme ešte voľný a máme na svadobné balíčky aj novoročné zľavy poslala som vám správu s pozdravom Foto-ateliér Nika a Fizzy

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov