Ahojte...Viete mi prosím odporučiť z vlastnej skúsenosti dobrú vizážistku, kaderníčku, kvetinárstvo, fotografa, kameramana a reštauráciu pre 50-70 ľudí, proste všetko čo k tomu patrí..Ja mám ešte času ale pomáham kámoške ktorá je momentálne v Nemecku...Ď
Do kelu,tolké ste tu boli a ja som tu chýbala. Majka,ja sa idem ťiež teraz kým mám ešte čas pustiť do účesu......to kde až je ta kaderníčka,ked by ti nestihla natočiť vlasy?
Ahojcek Nika. Nie ide o to, ze ja som sa moc v sobotu nechcela presuvat ku kadernicke, tak som si myslela, ze to pojde uces aj bez natocenia, ale moc to neslo, tak aby som sa nemusela velmi presuvat, tak sa asi objednam tu do kosut na uces.
hadam, taketo budeme mat pocasie. Niektori pridu az ku kostolu ale nasa strana nebude mat autobus, len priatelova strana a od nas sa pojde autami a tym jednym autobusom. Malovat ma bude kamaratka.
nie, vobec som to nevidela. Len mi povedala, ze to sa dohodneme tyzden pre. Ale Nika ja to uz nejak neriesim, lebo vies autom pojdeme kolko 20 min. a co tam bude to tam bude. Aj keby som si ja tam mala sadnut s tym novym vozickom, tak by mi to nevadilo :-D
ja som zasa neni narocna, len viem vela veci popliect. Mna tiez stval ten zavoj, ale zasa si poviem, je to len na hlave a ludia sa skor zameriavaju na saty. Ale mala som tiez chrobaka v hlave. Vies hento je v cene a je mi luto vyhodit peniazky na iny zavoj.
Šetriť treba,to je pravda...........ja si ale len predsa pôjdem pozrieť inde a potom sa rozhodnem z dvoch,no ale ak na mna pôjde s nejakou horibilnou cenou v druhom salone,tak radšej sa vzdám závoja:))
Majka si predstav,ja už mám skoro všetko a ten môj chlap sa nevzrušuje vôbec........ja som mu kúpila popolnočnú košelu a dopátrala sa k bielemu obleku a on? ako by sa nič nedialo.Aj ten tvoj v tomto bol taký?
pravdaze, ak sa ti bude pacit iny zavoj a bude v dobrej cene tak urcite ho ber
Tak toho mojho inspirujem, proste mu dam nejake veci na starost a jeho to bavi, napr robil masle na stolicky, sadol si na zem a kukal hokej a popri tom robil masle. Vies ono je to asi v tom, ze nas datum sa blizi coskoro tak je viac do toho chyteny, ale neboj ked sa to bude blizit aj tvoj bude taky do toho zhavy.
ked ja vás aj z okna vidím,ked idete preč autom alebo na prechádzku popri našom baráku.........bývam v prvom vchode od stánku :-)
no ked vás stretnem nabudúce,tak vás oslovím/e.Slubujem
To máte teda pkné prechádzky :-D ..........aj ja sa teším na to stretnutie s vami :-D
Idem ja het,brácho chce ísť na net,tak pekný zvyšok dna prajem ;-)
ved to to je riadna škoda ..... mali by sme si každa ddať číslo na icq asi ;-)
majuška inak tebe drzim palceky nech ma vasa svadba krááásny a hladky prieheb až do konca už sa na teba tešim ako na nevestu
Čaute kočky, tiež som Martinčanka :-) Takto neskoro tu už asi nikto z vás nieje, ale som rada, že som toto našla...teda ak sa môžem pridať. Visím tu každý deň, ale tuto diskusiu som si nevšimla. Hádam Vás tu dakedy zachytím ;-)
Vitaj, Zoska ;-) Inokedy su tu baby aj v takych neskorsich hodinach. Neboj, urcite sa tu coskoro s niektorou stretnes. Ako si na tom s pripravami na svadbicku? A z ktorej casti MT si?