Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • no Marcelka má dnes voľno, takže sa s ňou spojím až zajtra. Ak by mala voľno v piatok, tak by sme to mohli potom dohodnúť na piatok. ak by ti to vyhovovalo 😉

• ok v piatok moze byt 🙂

• super, tak to skúsim zorganizovať. A kde by sme sa stretli? Lebo ja Vlčince moc nepoznám. Aj keď tam bývam už štyri mesiace. Ale netuším, kde sa dá ísť si niekde sadnúť. 🙂

• Sponzor fóra
  • no na vlkoch velmi ani neveim jedine duben 🙂

• spytam sa zilincanov ci o nieocm nevedia 😉

• Asi sme na tom rovnako 😉 Možno Marcelka bude o niečom vedieť.

• dufajme.... 😃

• to Leatea: tak skupinku mam zabukovanu, ale vypytali 8,5 tis. aj tak v poho 😃 a dik aj za lenk na kameramana (arjan), tiez som si to dohodla, predbezne, musi mi to este schvalit drahy, ale zenska bola v telefone uplne super, sme kecali asi 15 minut 😃 buduci tyzden sa zrejme stretneme a da mi nejake DVD na pozretie, ale ja som vice mene rozhodnuta...sa rozhodujem podla sympatii, tak dufam, ze to bude v poraaadku 😃

• luko..netusim,kolko bude stat kapela..kedze mi nic nedali vediet..ale asi im teda napisem mail..aby som to zistila.. 😃 ten kameraman,to su vlastne manzelia..s nou som sa osobne nestretla,lebo nemohla prist na stretnutie..ale s nim sme si dobre pokecali..a vo vsetkom sa posnazi vyjst v ustrety.. 🙂

• pekný večer prajem 😃
    ako pokračuje plánovanie nevestičy? 😉

• lea, tak ja som zas kecala s nou a tiez bola super 😃 drahy mi to odsuhlasil, takze jej zajtra zavolam. buduci tyzden pojdem do ZA v piatok, da mi nejake DVD a pojdem kuknut do salonu kristina. Brno stale plati, dokonca januara to chcem zrealizovat, drahy bol dnes nejaky ustretovy, ze pojdeme cez tyzden
     😃
    lea, ozaj ta kamera cez nich stoji 8,5 tis., fotograf neviem, este som nevolala

• ahoj bam..no u mna zatial nic nove..ale doniesla som si nejaku pracu do londyna,tak sa na nu kuknem 😃

luko..aby sme sa pochopili..kto si pyta 8,5t..lebo prvykrat si napisala,ze skupina,co som pochopila,ze bonita..a teraz pises o kamere..
    kamera stala minuly rok 7,5t..preto sme to podpisali pred koncom roka..a teraz stoji 8,5t..ale za dve kamery to nie je vobec vela..

• lea, aj aj (aj skupina aj kamera)

• takze aj skupina chce 8,5t?

• ano

• Sponzor fóra
  • oka..dnes im napisem teda mail.. 😃 ale si myslim,ze tie peniaze si fakt zasluzia..pekne pridu so zenichom pre nevestu..hraju aj pred kostolom,co viem..a jazdia na vlastnom aute..
    inac..aky si mala den?

• no som ukludnila, paradox, lebo by mi prislo dovnou, ze taka dobra skupina tak malo pyta...alebo ze by som uz zvykla na blavu a tu vsetko taaake drahe. ja myslim, ze budeme spokojne

moj den...no po 2 tytdnoch v praci, sok 😦 zajtra mame v praci nejakych nvoinarov,tak netesim 😒

a ty? 🙂 😉

• Kati, tak veľa zdaru s prácou... kedysi som aj ja brala prácu domov a bolo na nič, lebo sa mi nechcelo 😛

vidím, že ste sa s luko zhodli na kamere a kapele... tak si budete referencie odovzdávať, čo? 😉

• no, zhodli, lea dala kontakt, ja som pozrela....a ked sa mi nieco paci, tak sa rozhodujem velmi rychlo 😃

• no my sme po dlhsej dobe mali tak rusnejsie..takze ten cas dost rychlo bezal..len skoda,ze este 5,5tyzdna a az potom bude volno..

• no veď tak to má byť 😃 ak ste si isté tak načo váhať?
    a koľko vyjdú šaty v Brne? to si požičiaš či kúpiš luko?

• no mozem jej napisat,ake som mala z nich dojmy a ako sme boli spokojny..
    toto je praca okolo svadby,tak by sa mi mohlo chciet 😃 😃 😃

• caute baby...po prestavke sa hlasim aj ja....ako si zijete...co je nove...nestiham citat, co vsetko ste popisali 😬

• Ahoj Marcelka, ako žiješ? Včera sme ťa tu spomínali 😉 V piatok máš voľno? Možno by sme si mohli dať to mini stretnutie na Vlčincoch.

Inak keby sa chcel niekto pripojiť, je vítaný 😉

• ahojte baby..tak hrooozne by som uz chcela piatok..a hlavne by som mala dostat rozum s jedenim somarin.. 😠

• Ahoj Kati, už je lepšie??? 😉

• no dnes ani nebolo..ale co narobim.. 😬
    ale nastastie problemy s dychanim trocha ustupili..tak aspon nieco pozitivne.. 😃

• ahojte dievcata som tu nova a potrebovala bi som pomoc.Svadbu mam v maji a nemozem zohnat hudbu.Nevie mi poradit niejaka dobra dusa zohnat Dj 🤔

• jutes, ked si pozries fotoalbumy zo svadieb, tak na kraji je napisane kde bola svatba a v tych Zilinskych najdes par odporucani na DJ-ov. My budeme mat kapelu,ale mozem sa opytat, moja mama robi v podniku, vela byvaju svatby a minule tam vraj bol fantasticky DJ z Kysuckeho noveho mesta, tak skusim zistit 🙂

• vitaj jutes..alebo napis murinko ip..ona mala nejakeho DJ..a bol celkom dobry..dobru atmosferu im spravil..

ahoj luko..aky bol den? si predstav,ze mi vcera milacik napisal,ze sme sa mali v dec ozvat kapele..skoro ma vystrelo..tak tolko o nich hucim a zistovala som,co a ako..a on mi to povie,az som mu preposlala mail pre nich.. 😠 😬 chlap..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ten najúžasnejší deň čaká na vás! Nechajte sa viesť vašou
    svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov