caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ahojkajte....ja som prisla vecer z celovikendovej skoly...som unavena,mam svalovicu......a musim si pozriet nove slovne spojenia v nemcine..... :-D bolo super,aj ked je to narocne,no mna to velmi bavi.....a vzdy sa tesim...aj ked uz vazne dnes padam z noh..... :-N :-N :-N
ako zijete?
Katka nezapinam icq dnes,nevladzem tu sediet.......idem urobit posledny strecing.....a konecne byt s milackom....
zajtra mam konecne doobeda volno,potom hned skola a praktikum.....do vecera.... :-D
ale zoznamila som sa s novymi super milymi ludmi,co tiez studuju z roznych kutov nemecka prisli....
ale bude to velmi tazka skuska....musim sa vsetko naraz naucit,lebo budem robit ako personalna trenerka este pred skuskami a asi uz pred letom......v decembri zaverecne skusky...... :-N
prajem vam krasny novy tyzden.....hadam sa mi podari ist niekedy v noci na net..... :-N ;-)
papapa
ahoj Smaily, nezavidim to ucenie v nemcine, ja som nervozna aj zo slovenskeho ucenia ]-( ale z anglictiny mi prislo A pred pol hodinou, takze zimna skuska bola uspesna ;-) ty si vsak sikulka, isto to zvladnes lavou-zadnou...
inak nepridas fotky zo skusania siat do albumu? alebo som nieco prehliadla? =-)
http://www.mojasvadba.sk/album/album....
moj ujko..a co hovorite na tie fotky..len im chybaju lepsie farby,kedze ich tak povkladali..
moze byt ten fotograf? :-N :-)
servus Muma,
na lyzovacke bolo super :-p x-) len to rychlo ubehlo... pochvalujeme si kvalitu sluzieb, ubytovania aj vsetkeho okolo, naozaj sa to vyplatilo, len cesta bola neskutocne dlha ]-(
a teraz opat kruta realita : robota, skuskove obdobie... neviem, kde mi hlava stoji :-|
tak to verim kombinacie skuskove a praca je vrazedna ]-( ...lyzovacku len ticho zavidim ..ale aspon vo februari by som mala ist do Irska tak aspon nejake volno ;-)
no to je super :-p my tak trosku planujeme tento rok Australiu - len kupit letenky ]-( tie budu mastne... ale o ubytko by sme mali postarane, moj manzel tam ma klienta - velmi dobreho, pozval nas na 2 tyzdne k sebe.... som zvedava, ako to vyjde.....
no to by bolo, len potebujeme vymenit tento rok okna na byte :-N :-N uvidime.....
na svadobnej ceste sme boli v Egypte, v rezorte Taba, hotel Movenpick - bolo super :-p lenosili sme 7 dni a nic nerobili, jedli do sytosti a uzivali si teplo :-D
tie som eset nevidela ale su fakt krasne ...mas aj s nich nejaky uzsi vyber :-) ja som mala s pronovias favoritky namibia ale an sk ich nemaju este sa mi paci nectar a madeira...sorry nemam tu pictures :-N