caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
smaily..ale na tu novu metodu by som sla..na klasiku nie..staci,ze pojdem kvoli tomu zlcniku na zakrok..a este sa uvidi,co mi zistia s tym krkom,co ma tak pobolieva.. :-S
a tamta vyzera byt tak super..priatelska.. :-D
ja som zvedava ako ma metabolik balanc premeni....... na lipo ani to nove by som nesla......
budem radsej aj pred tehotenstvom stale posilovat brucho..... :-D
veru,preto,ze som sa rozhodla ze pojdem busom 22,55 a v tom ked som sa obliekla prisiel pavlov otec domov,takze som isla :-D a nasledovalo mi hned aj metro,lebo bus isiel rychlo....... :-D
ale musim rychlo napalit nejake veci z pc lebo ho ideme vraciat.... ;-)
neuverite mi..ako som sa potesila,ked som nasla na ebay pronovias model NICOLE..a za super cenu este..aj s vleckou,ktoru hrozne chcem..a ked som sa pozrela na velkost,ze 18(uk..u nas asi 46!!!)..tak som este popis skontrolovala..a fakt ]-( ]-( ]-( take velikanske cislo ]-( ]-( ]-(