caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ja to mam z unavy a zo stresu... zas roboty ako na kostole, navyse ma nastval rozvrh na letny semester ]-( narypali nam kopu piatkov od 12:30 uz prednasky... som zvedava, ako to budem riesit v praci.... ]-(
tak to mu aj celkom zavidim,aspon bude mat rychlo po tom....
no nic Kati, som zrela do postele.... zacali sme s prerabkou obyvacky, tak som dnes cela ubehana,najskor v robote, potom doma.... idem pod sprchu a chr-chr. Bru noc aj tebe ;-)
Ahoj Zuzi tak zatial to vyzera, ze budeme mat rovnakeho nielen fotografa, ale aj kameramana x-) Este raz ti dakujem za tip. Nakomiec ked som jeho meno spomenula mame, tak povedala, ze im tocil stuzkovu, tak som si mohla pozriet ako to vyzeralo a nakoniec sme mu zvolali a ma nas termin volny.
ahojte..tak uz som doma 8-)
luko..tip na kameru som dostala od janky :-) a je to super,ze nebude moj ujo..lebo sa tak moze zabavit :-) a urcie budem spokojnejsia s dvd :-)