caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
natrvalo asi tak od septembra..ak to vyjde. Tento víkend by sme zae mali robiť niečo u svokrovcov na dome..možnože maľovať obyvku a vypratávať odtiaľ starý nábytok. Alebo klásť plávajúcu pdlahu v detskej.. Zase sa nikam nedostanem vonku..:-(
Evi, to je škoda. Konečne by sme mohli vybehnúť na tú kávu. Ale vravíš, že od septembra by ste tu už mohli bývať? To by bolo super, ďalší známy človek 8-) A september nie je tak ďaleko, to sa rýchlo šuchne ;-)