caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Tiež by sa mi zišli takí ochotní pracovití kamaaráti:-) Baby, ja tu v tom prenajatom byte už ani skoro neupratujem- len to najnutnejšie..žiadne "gruntovania"..kašlem na to- narobím sa na tom druhom..aj tak sa to všetko bude sťahovať..
Jeminé, Jani daj pokoj, ja sa za ten ich dom strašne hanbím:-) Až keď bude to najhoršie za nami..potom zavolám niekoho aj z vonku:-)
Je to vo veľmi zlom stave..
Takže nie som sama? To mi odľahlo- navyše každé "upratovanie" sa končí alebo je po jeho výsledku, hneď ako kristínka tade prejde..Všetko je ako spotrebný materiál..
hej, už o mesiac a naspäť ku svokre. Už teraz poriadne z toho nespávam. Ale idem tam s pocitom, že si ideme už budovať niečo svoje a toto je len dočasné riešenie, aby sme niečo ušetrili =-)
Presne tak- aj ja sa tak utešujem- nemám proti nim nič, ale som už navyknutá byť sama sebe pánom a stále budem myslieť na to, že dole v dome niekto ešte je..
Evi, a my budeme bývať v jednej obývačke a v dome bude ďalších 6 ľudí pri normálnom stave. Keď tam prídu ďalší z vedľajšieho domu, tak ich tým býva aj 12 - 14. Takže bude ťažké zase si na to zvykať, a najmä keď sme si už zvykli bývať osamote. Ale aspoň že to aj drahý tak vníma a viem, že sa bude snažiť všetko čo najviac súriť... Takže budeme obe bývať u svokry, no aspoň budeme mať spoločné témy rozhovorov :-D
Ja mám super svokru, aj svokor je fajn, kým si nedá viac, ako zvládne. potom je otravný. Dosť nám finančne pomáhajú a malej by dali aj modré z neba. To vieš, v 65-ke prvé vnúča:-D
No tak tomu verím. Veď ja mám tiež skvelú svokru, no má svoje chybyčky a niekedy mi pekne lezú na nervy :-D
Takže vy sa po lete sťahujete ku svokrovcom?
Sú tam aj baby, čo len plánujú mimi napr. o rok..ale hlavne kecáme s maminami- prijali ma tam pekne..Tu v Senci soms a skúšala do debaty zapajat , ale ignorancia:-(