caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no my bývame v podnájme a čákame kým sa nám postaví bytík a už splácame prvú časť úveru =-) takže tak, akurát, že ja tam ešte nemusím chodiť upratovať až potom ked bude hotový 8-)
no som rozpoltena raz tam raz tam......
nasta a kde vam to stavaju? ;-)
jani ved tak...a ani sa nenazdas a budes pisat uz mame zaklady stenby strechu malujeme....byvame :-D
No moja, kiež by to bolo tak skoro. Ale keď už sa bude stavať, to už bude dobre. najhoršie sú všetky tie papiere a vybavovačky okolo toho ]-( To trvá najdlhšie.
No my už tiež splácame úver, ale už sme prestali platiť nájomné, keďže sme mali zaplatené na dva mesiace vopred. Tak aspoň o to máme menej
no murinko jedna tam už stojí tam už bývajú a druhú stavajú, tam budeme bývať...a je tam 24 bytov...možnože to stihnú aj skor, ale na zmluve mám do decembra napísané.. 8-)
No veru, to vybavovanie a čakanie, bleee :-p
Ale našťastie jeden už máme za sebou, ešte jeden nás čaká. No teším sa ]-(
Nasti a už ste začali vybavovať úver?
no ja som si bola podať na šfrb...takže musím čakať dní aj ked neviem dokedy, ale pre istotu pojdem skúsiť aj do nejakej banky, keby toto nevyšlo :-| ale zasa taký super úrok.... :-(
nasta a teraz kde byvas ak mozes prezdradit ;-)
neboj nieco sa vam iste podari....a uroky a splacanie to mame asi vsetky co tu nieco kupuje alebo staviame minimalne do 60 ;-)
no bývam na vlkoch v prenájme...murinko ja mám všetky papiere už zanesené na mestskom úrade len čakám kedy ich tá pani pošle na schválenie ]-( a potom 30 dní čakať či áno alebo nie :-|