Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • Neboj Kati, ty budeš mať dlhé šaty - to nikto neuvidí ako tancuješ 😃
    a drahý bude "makať" - keď má tie hodiny tanca... 😉 aby ste sa trafili do hudby a bude to OK 😃 😛
    my sme zvolili voľnejšiu alternatívu - slaďák bez ťažkých krokov 😉

• no viete baby..ja som hrozna povaha..a taka ta generalovska..chodila som chvilu na tanecnu a to bol zazitok..tancovala som s kamaratom,ktory bol tiez zaciatocnik..a kedze som sa do troch sekund nedockala jeho iniciativy,chytila som to do ruk JA..to ste mali vidiet ucitela 😬 😃 a zostalo mi to do teraz 😃
    ale hadam ten tyzden pred svadbou cosi nacvicime..lebo som si vymyslela zaujimavy zaverecny tanec 😬

• ahojte 😉
    ja cely vecer musim makat na pC, ale samozrejme obcas sem nakuknem...a co som vam neobjavila pris urfovani: 😃
    http://medialne.etrend.sk/uploady/tomanova_tyzdnovka.gif
    vsimnite co ma na nohach p. ministerka 😕 😕 😕

• Sponzor fóra
  • uz tu mam aj podobizen 😬 a môzem s vami vôbec kecat, ked nechystám svadbu? 😬 😎

• no p. ministerka si evidentne odbehla z túry 😃

• Katka, tak to muselo byť zábavné na tej tanečnej 😃
    To bude dobre prekvapko ten zaverecny tanec... super 😉

jej arwena... už ťa aj vidíme 😃 vitaj teda... a kľudne kecaj aj keď nechystáš svadbu ešte...
    si priamo zo ZA?

• bambulka priamo - Solinky 😉

• no tu sa moze kecat bez ohladu,kedy bude svadba 😃 ved nikde nie je napisane,ze to musi byt nevesta..
    no ministerka oblubuje obuv ako ja 😃

• lea ....si pamatam akos me to pozerali s drahym a este hovori ze ako ju elegantne obliekaju....a tos me netusili ze ona je za sportovu eleganciu 😃

• arw - to je kusok od nas - ja Hliny 6 (pred mostom) svet je malý...

luko - asi je športový tip xixi 😬

• luko..vies,keby si videla,co maju moderatori na sebe,tak by si nechapala..casto to spominali,ze maju len kratasy a hore pekne kosela,kravata,oblek 😃

• no hlavne aby pod tym moderatorskym pultom vobec nieco mali 😃
    inak lea krasne topanocky, juuuj 😵

• myslim tie tvoje svadobne 😃

• Luko, tak to je dobre co si nasla na mojej "najoblubenejsej" ministerka hehe

• ahojte dievcata 😵

• Sponzor fóra
  • bambulka svet je maly, a ZA obzvlast🙂) ani by som sa nečudovala, keby si napisala ze byvas na Solinkach 😃

• luko..dakujem..hadam vydrzia ten den..no ak najdem este cosi zaujimave,urcite kupim..tieto som kupila za polovicnu cenu 🙂
    ahoj slniecko..aky bol den?

• ahojte kocky....po dlhej dobe som zasa spat 🙂
    ako sa dari s pripravami?
    Luko: Vsimla som si, ze termin uz mate zmeneny.Podarilo sa vam to vsetko popresuvat,alebo ste museli hladat nieco nove?
    Lea:Ako pokracuju pripravy? Prosim ta nevedela by si mi poradit kde v ZA zohnat spodne pradlo pod saty? Inak, neviem ci sme sa nahodou nestretli v jednom obchode 🙂

Ja by som tiez strasne strasne chcela byvat aspon v ZA 😐

• arw..ja mam na solinkach par spoluziakov a ziacok z vysky 🙂

• ale kazde rano sprintujem do práce okolo salonu Stitch, tak mam prehlad, občas sa im podari vystavit niečo do vykladu podla môjho gusta 😃

• celkom v poho Lei, dnes som bola za domacu panicku 😃 som upratovala, prala, robila pomazanku...a catovala s buducou svokrou 😃
    ozaj baby, ako budete volat/alebo ako volate svokry???

• Leuš ja na Solinkach dokopy nikoho nepoznam, ja som taky pristahovalec z Hlin🙂)

• arw - bývali sme na Solinkách do mojich 3 rokov, ale si to nepamätám 😞 😃
    Stitch bol vždy moja srdcovka... výklad chodím obkukávať aj teraz, keď už mám po...

vitaj Afra... ty sa chváľ ako s prípravami 😃 ja už nič...
    Slniečko tiež ahoj... sa to tu teda rozbehlo 😃 konečne aj pokecáme (kým môžem ešte) 😬

• ahoj afra..tak najdes celkom pekne ako ides od vub na stvorcove namestie..jedno je po lavej strane a druhy po pravej..planujem ist do toho po pravej strane..maju tam totiz aj cipkovane podpiry,co je zvacsa problem zohnat..
    a v ktorom?
    inac..moje pripravy su uz na 80% a tento tyzden hadam na 85%

arw..ja som mala ten salon kusocek od skoly..takze asi tak..slintacka ako fras 😃

slniecko..ja zatial netusim..poctivo volam,ze mileho mama/oco..

• arw..no tak to je sranda..ja poznam viac ludi v ziline ako v snine,odkial som 😃

• slniecko - mama 😉 ale občas mi vykĺzne aj "teta" ako predtým...
    mne to nerobí problém aj keď skutočnú "mamu" má len jednu - moju (na Orave majú taký zvyk oslovovať po sobáši svokrovcov mama a otec) 😉

• ja si ani neviem predstavit, ako by som si vybrala z takeho kvanta svadobnych šiat, pri mojej extra nerozhodnosti 😛 a ak si uz čosi vyberiem, potom sa budem tym salonom oblúkom vyhýbať 😃

• ja tiez obzeram kazde rano ten vyklad..... 🙂 dnes tam boli saty, co mala Fifi 😉
    Bambulka: Joj, konecne mame oznamenia....len nam ich urobili o vyse 30 viac 😐 ale su pekne 🙂

• Leuš prirodovedecka fakulta ZU?🙂 😃

• no a co mam hovorit ja? 🤔 😬 😃 uz som ich tolko skusila..a to asi 10ks nemam odfotenych 😃
    ale hadam si vyberiem do tej svadby 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov