caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
nie je draha..svadobna asi 1500-600..ja som jej rovno povedala,ze do 2t je v poho cena..ikebana len 500..
a tie kyticky vyjdu okolo 300-400 sa mi zda..takze uplna pohoda ;-)
...jeeeeej tak to je uzasna cena.. x-)
tiez som tam planovala ist a okrem mojej a druzickinej, aj nejake ikebany na stol, len misim zistit kolko stolov nam daju (2-3)
..aha, ja by som si dala spravit nieco jednoduche :-D
mozno aj nejaku ikebanu (alebo nieco podobne), najprv by to bolo na aute a potom na stole, len neviem ci to bude realne. :-.
no mam zo slnecnice objednane krasne srdce..z umelych kvetov,takze pohoda ;-)
inac,ak si tam pozicias cosi na auto,vyjde ta to este menej ako ikebana..ale ona robi krasne ikebany..takze by som brala oboje a nie dva v jednom..
ako ta ozdoba auta pozbiera prach a spinu z jazdy a to dat potom na stol mi pride divoke..
ved my ani predjedlo nebudeme mat na stole..