Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
8. júl 2012195880
- Sponzor fóra
ahojte zienky aj nevesty !
ja opat tento tyzden nestiham sledovat nasu debatu - mam tazku skusku, tak som "namocena" v knihachvidim, ako paradne ste to rozbehli, co sa tyka priprav, len tak dalej
kvetinarstvo Slnecnica mozem vsetkym len doporucit - moja svadobna kytka bola tiez odtial a boli vsetci nou ohureni, ze taku este nevidelibola presne podla obrazku, ta teta je naozaj sikovna
22. apr 2008ahoj Jani,
ano, na tu kyticku som doniesla veci ja sama, kvetinarka mi to uz len naaranzovalato su take speci veci, takze mi hned povedala, ze mam priniest to, co chcem v tej kyticke mat
no a co sa tyka toho sprtania... keby tato jedna bola uz za mnouje to najtazsia skuska toto semestra
22. apr 2008- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
hľadať len v názvoch tém
Podobné diskusie
Hudba Zilinský kraj
4. feb 201513
Hľadám kameramana zo Žilinského kraja
15. aug 20143
Sú v Žilinskom kraji ešte dobrí kameramani?
3. nov 201414
Starejší na svadbu zo Žilinského kraja? Poraďte
29. jan 20082
Svadobné prípravy v Martine. Poraďte mi čo,kde,ako...
21. jan 20154602
Príprava
11. mar 20168
Nevesta z Hlohovca. Pomôžete so svadobnými prípravami?
18. máj 2011605
Odporúčaní dodávatelia![]()
Amarena,sro
Nové Mesto nad Váhom
Veľkoobchod s najširšou ponukou servítiek a priestieraní na slávnostné príležitosti. V našej ponuke nájdete popredné európske značky MANK, PAPER DESIGN, PACK SERVICE, PAP STAR. Kvalitné nestakajúce sviečky a doplnky. Taktiež...
erikak handmade dekorácie
Košice-okolie
Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
Vy si poviete "ÁNO" my sa postaráme o všetko ostatné...
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
Články od našich partnerov
Bojnice: Dokonalé miesto pre romantické medové týždne
Obálky na svadbe sú minulosťou – inovatívna svadobná aplikácia Modrá stužka
Exfoliácia - všetky otázky zodpovedanéArchív článkov od partnerov
pojdem sa len informovat lebo to by sa fakt nedalo