caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no moja a na čo čakáš, kým si ich nezajedná niekto iný :-D Ale nie, ja viem, že to rozhodovanie je ťažké... A najmä pokiaľ sú aj tie druhé také krásne ako tie, čo som ja na tebe videla
A Balta sú krásne... ale aj Madeira sú krásne, len v tých som ťa nevidela... :-|
No spodné prádlo. To bolo tak, že ja som mala samolepiacu podprsenku, ktorú som potom aj tak dala dole. A vôbec mi nechýbala. No a inak som mala spodné prádlo som inak mala to, čo som už mala doma kúpené predtým... :-D
a to ti robia presne podľa tvojich požiadaviek? Podľa nejakého obrázku?
Lebo ja som mala tiež veľký problém s bižutériou a nakoniec som ju kúpila v Blave, lebo tu nikde nič poriadne nemali
no ja som si tam chcela kúpiť ale nemali taký štýl ako si predstavujem..tak som im nadiktovala jako to chcem a oni to dali spraviť...a náušnice visiace k tomu... :-) však dnes uvidím, či je to podľa mojich predstáv...idem pre nu
Ahoj Evi, no slniečko je dobrý zdroj energie, čo? To aj mňa dokáže tak naštartovať. Ale my sme mali celý víkend stále nejakú návštevu, tak sme sa mimo byte nejako ani nedostali :-N
ahoj evi...ja som sa cez vikend nacestovala ale aspon bolo pekne ;-)
ozaj jani ako s planom na siete? ci takym niecim si myslim spominala ze idete riesit :-N
bolo, no maj vkus az moc. Som asi svetloplachá- zase ma oči boleli a mala som tlak v hlave..mam radsej slniecko a sviezi vzduch- ako v lete zarana ci podvecer. Aj teraz je Ok vonku, ale idem dat malu najprv vyspat a potm vonku. Poslem link na MK mam nove fotky..
http://www.modrykonik.sk/album/album....
zo vcera zo ZOO aj s tematickou knizkou v ruke :-D:-D a z domu, má tam novú ciapocku a novú hracku..od sameho rana sa sn ou hra..zase tam sedi pri nom- tom domceku.
Evi, malá je strašne zlatá ;-)
Linda, no hľadáme stále nejakého urbanistu, pretože potrebujeme urobiť urbanistickú štúdiu a potom hľadať zase pojektanta na siete. Júj, už sa to ťahá skoro mesiac a začíname byť z toho trochu podráždení, lebo všetko stojí ]-(
ahojte ;-)
violetka mate pekne dievcatko s modrymi ockami..... :-) ;-)
ja dnes mam zatial volnejsie,ale poobede uz tu nebudem sama,tak budu torsku stresy.... :-N :-)
uz som taka stastna,ze sa nam podarilo pekne zorganizovat nasu svadobnu cestu....z draheho mnichova..... :-N
prajem vam krasny den...tu je nadherne..... ;-)
Ahojte babule.
smaily aj tu je pekne. Si teraz v skole, ci v robote? Takze v sobotu odchadzate na svadobnu cestu? No to sa mate :-N Kam to vlastne idete?