Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
violetka, senecke jazera su peknucke....ale my tu mame vela jazier,ked je pekne rada chodim....uz musim dat do poriadku moj bicykel...lebo mi chyba.....a k jazeru sa dostanem do 30 minut na nom.....inac dobre zdrazel benzin a nafta
leato su vsetko moje zaluby....nemusim hladat nove
ja ich mam az az....
26. apr 2008- Sponzor fóra
ahojakj,aj ja som taka ospala, ale nemam este to stastie,ze by tu pri mne behalo male mrna....
ja som este vonku nebola,ale mala som co robit,cakam uz manzela z prace a pojdeme vonku,ze ma nejake prekvapko pre mna...a este donesie super obedik,diabolske rezne aj z telacinky s ryzou a ja urobim uhorkovy salatik.....a donesie aj dobre nanuky,obaja sme na ne dostali chut....kedze tento vikend si to este mozem dovolit....
26. apr 2008violetka,ja som este neni stihla,saty klamu
ale aspon 5 kil dole,no moja sefka bude chciet aby som dala 10 kil dole....ja vsak sa sma rozhodnem ako sa budem citit....a od buduceho tyzdna ma pravidelne bude vazit aj merat....aby mi nahnala strach.....tak budem drzat bielkovinovu dietu pri nej a mimo nej 90dnovu dietu....tou som uz raz schudla....
prajem pekny zvysok dna,mne uz pride manzelik domov a konecne budeme obedovat.....
26. apr 2008- Sponzor fóra
tak tie hranolky sa uz robia
sa na ne tesim..tiez som si kupila kornutkovu zmrzku..do zasoby pekne pack 6ks
ale kupila som aj syr a lososa..takze zajtra bude cosi zdrave..len este neviem ako ho spravim a hlavne,ze som zabudla na zemiaky..mam totiz aj cerstvy kopor a ten by sa hodil prave k tym zemiakom..cosi vymyslim a pripadne zjtra doobedu skocim dole do vecierky..26. apr 2008lea- zavidimhlavne tu peknu ciernu supravicku..ze by som dnes na vecer vytiahla svadobne pradlo+podvazky, hehehe??
No nie- vratme sa k realite- idem uspat malu) Caute!
P.S. Zajtra mame plan na den- je den otvorenych dveri v BA- asi malu zoberieme do ZOO- bude trestit ociOna pozna vsetky zvieratka, som zvedava na reakciu nazivo.
26. apr 2008pekny den aj tebe
co za filmy si si stiahla?
mne uz je lepsie, nelezim, ale na to ist von sa este necitim....snad to zajtra bude ok, mame len 3dnovy pracovny tyzden (stvrtok je sviatok a v piatok dovolenka) tak sa mi nechce zostavat PN.
idem dopozerat tych ajťákov, mam na nich uchylku, ale uz mi zostali len dve casti27. apr 2008ahojkaj luko, tak ja som stiahla underdog-film o psovi, potom horor strasidelny dom,ale myslim,ze sme ho uz niekedy videli, a chcela som este stiahnut pohadku 3 zivoty,princ bajaja....ale uz to dlho trva...nemam chut tu stale sediet....
mne povedala sefka,ze pekne krasne 1.5. musim prist na 2 hodinovu prednasku...a je po volnom dni...
ja budem mat narocnu stredu,ale musim sa dobre pripravit....a ucit sa....
takze ides do prace?
zatial pa27. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Chystáte svadbu, ples, či oslavu a chcete ušetriť? Požičajte si u nás všetko čo potrebujete.
Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.
smaily..takze hladas nove zaluby