Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • Tatry to bol vzdy moj sen byvat v horach....mala som ist asi za nejaku chatarku 😉

• aj ja mám rada zmenu, ale všetkého veľa škodí 😃
    Evi, ale budete mať aspoň krásne spomienky, aj keď vám bude určite veľmi ľúto.
    Raz keď sme sa sťahovali z jedného bytu, tak som ani nechcela vstať z postele, plakala som, že ja nikde nejdem. To som mala asi 9 rokov... No maminke to bolo vtedy veľmi ťažko. pamätám si to, ako by si to stalo včera

• mne bolo najhorsie ked som isla sem do za..to bolo nie velmi pozitivne obdobie....nie ze by som to uiz prekonala obcas mi je dost smutno ale uz som si pomaly zvykla 🙂

• Sponzor fóra
  • z domu sa odchádza najťažšie. Keď si moju izbu zobrala sestra, tak som plakala 2 dni a to som už predtým bývala v Žiline okolo 2 rokov. Ale nejako mi to prišlo ľúto, že som stratila to svoje miesto v tom byte (aj keď to v podstate tak nie je). Ale určite je to ťažké

• jani je ...ja to poznam teiz ked sa bracho udomacnil v mojej izbe 😉
    ale hadam to zvladneme a skoro budeme mat vlastny trvaly domov...a to asi bude najlepsie 😃

tak ja sa lucim majte sa krasne

• Pekný deň... 😉

• No to sme si pekne nostalgicky zaspomínali- án, aj ja t poznám, plakávala som niekoľko rokov, keď som odchádzala zo ZA po víkende zase do BA. Nie nejako usedavo, ale mala som veľkú hrču v krku a pár sĺz vždy vypadlo..

Ale to je dobre, že nám je to ľúto všetkým, bo keby nebolo, tak by to asi znamalo, že nám doma dobre nebolo ato by bolo asi smutnejšie, no nie? 😉

• tak to je sila- ja o tomto a akurát hrajú na Fun Desmond- Nimi dám sa viesť, späť domov..atď🙂

• ahojte baby..tak som doma..konecne..

• tak toto uz maju v Nicole, asi pojdem vyskusat 😬 :
    http://salonnicole.sk/index.php?page=gal&id=828
    a
    http://salonnicole.sk/index.php?page=gal&id=834
    tieto su tiez krasne, ale chcem ramienka:
    http://salonnicole.sk/index.php?page=gal&id=826

...tie prve u mna vedu, teda okrem mojich uz rezervovanych 😉
    toto je tiez krasne:
    http://salonnicole.sk/index.php?page=gal&id=836

• luko: nadherne, este mat tak do nich kostru 😃 chvalabohu som uz vydata 😃 😃 😃

• no vsak na mna sa uz tiez pomaly lepia nejake tuky, este ze mam aspon ten pilates 😃

• ale jooooooj, na fotke v albume vyzeras uzasne 😉 chcem ten pilates, da sa to zohnat na DVD? 😬

• jasne fifi, vdaka bohu, ze som bola oblecena 😃 😃 😃
    no urcite sa da na DVD, tiez nejake chcem pokukat, lebo cvicime len raz do tyzdna a chcelo by to este aspon raz doma

• luko..no super saty maju 😵

ale baby..som zvedava,co poviete na moje konecne rozhodnutie 😃

• Sponzor fóra
  • super, ak budes mat tip, kde to zohnat alebo stiahnut 😃 daj vediet 😉
    nezaskodilo by sa trosku hybat, a ked uz nemam cas chodit von, tak aspon v obyvacke... 😬
    svagrina zacala chodit na salsu - 😛 asi budem aj ja v lete - je to kurz a udajne je to super 😃

• fifi..ja mam dvd pilatesa 😃 a ked chces,tak ti ho mily moze doniest 😉

• fifi, keby ze mam s kym, tak uz letim do latino studia, moj sen uz od strednej, ale sama nemam odvahu a s drahym bez sance, ved chodi z rpace najkor o siedmej.

lea, ake konecne rozhodntie?

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super Kati, jasne ze chcem 😃 😛

• luko..este mam cas do svadby,take stale moze zmenit saty..a uz tuho rozmyslam,ze ake chcem 😃

• luko: dojdi do Ziliny a spachame tu salsu spolu 😃 tiez nemam s kym 😉

• aaaa zebyyyy si sa uz rozhodla? 😃

• aaaa zeby? 😃 😃

• fifi...to by bol drahy kurz, raz tyzdenne z blavy do ziliny 😃 😃 😃

• veru to by bol 😠 tak sa nastahujte do ZA 😃

• no este nie..ale uz musim tuho premyslat..sa to krati..to dodanie tak..ved viete 😃

ale aj ked sa rozhodnem,nedozviete sa to skor ako vo svadobny den 😛 😎

• jaj lea si si objednala saty a neprezradila si ktore,??? 😃

• no katka je tajnostkarka, aj svadobne oznamka sme videli az na stretku v ZA 😃

• lea, pocuvaj, ty si ale zlaaaaaaaaa 😃 😃 😃

• no baby..no nemozem povedat..ved by ste potom neboli zvedave 😛 😛 😛
    inac,luko..budes mat prazdniny,tak mozes dojst 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Buďte hosťom na vlastnej svadbe! Prežite váš svadobný deň spokojne a bez starostí.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov