Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
no lekarka by mala!!!
to je nadhera:
http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_entry.php?vEntryID=10272214. máj 2008nooo, v novembri, vraj je to pohoda pocko v tom mesiaci, my len na 15 dni, lebo na tri tyzdne uz je vela penazi, kedze chceme este aj dozariadovat byt, ale urcite cim dlhsie, tym lepsie
no tento konkretny zajazd odporucala aj jedna kocka zo svadby, sice len 2 tyzdne ale ze videli toho strasne vela,a j to co nebolo v ponuke zajazdu, poznavacka to je nase
14. máj 2008no neviem presne kde, to ma na starosti drahy...je to cez Bubo a su tam poznavacky do Guantanama, do vyrobne rumu, cigar a neviem kde este vsade mozne. my by sme to radi stihli skor ako si z Kuby urobia Americania velky zabavy park....jaj a este su v tom zajazde tusim 3 dni na najzmamejsej plazi Varadero.
Inak tiez je v hre Dominikanska a Thajsko, este sme sa presne nedohodli, mozno tiez pojdeme az na jar...14. máj 2008....keby sme sa rozhodli pre Kubu, tak urcite Varadero...vyzera to byt the best na Kube
presne, aj my by sme to tam chceli spoznat este pred invaziou americanov,,,chichi
Bubo je vyborna cestovka, vela som o nich citala...vsetci ju chvalia
my by sme to riesili asi pozicanim auta, alebo zajazdami cez hotel....
ale stale sme v stadiu rozhodovania a tesenia sa
..zatial si to vynahradzame na miestnych plazach chichi
ako pokracujes so svadobnymi pripravami?14. máj 2008- Sponzor fóra
..vsak ked sa ti posunul termin, tak mate cas naco stresovat..
my sme tiez v stadiu stagnacie, ked prideme do ZA tak mam vsetko rozplanovane na 3-4dni a ked to pojde dobre tak bude zhruba vsetko vybavene..este rozdelime bojove ulohy rodicom
nasi zakusky, draheho rodicia vino, ostatny alkohol uz mame, resp. ho teraz dovezieme
..uz len dotiahnut detaily..a hlavne sa tesim na nakupy cez vikendsnad sa nieco podari objavit v obchodoch
14. máj 2008zatial nie, uvidim, co ukaze predkolekcia v juni
ale na 99% ostanu.
no v Za maju v Kristine celkom pekne saty, v inych son nebola len v nicol a tam maju len klasicke. V kristine maju napr. nadherny model Nemesis. no uvidis, aky typ ti sadne
ja som bola skusat len v dvoch salonochna viac som uz nemala trpezlivost, lietat po celej Blave, aspon ze v Za to mate vsetko po ruke
14. máj 2008
jani OK, už sa nepýtam

ale môžeš to mať celkom fajn