caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
ahojte :-D
ja som zatial v tieni, ale v triedach mame strasnyyy hic, uz nech sa neuciiii, vsak uz nefunguju mozgove zavity ani ucitelom, nie to este ziakom :-D
Luko, to som aj ja neznášala ako žiačka :-|
Linduš, super nápad, len škoda, že dnes tu musím sedieť. Ale zajtra som v meste tak okolo 9.00 - 10.00, tak by sme mohli zbehnúť na tú zmrzlizu ;-)
ahojte baby..vy tam mate horuco a tu prsi cely den..hrozne cosi..cloveku sa absolutne nic nechce..len tak akurat ostat v posteli o par hodin dlhsie :-N
ahojte baby..tak tu sa dnes vyjasnilo..a slniecko sa pekne ukazalo..no vobec nie je vonku dusno..je tu vyssia vlhkost vzduchu ako na svk 8-) aspon cosi pozitivne :-D :-D :-D
Ale pocity su v pohode, len som trosku nervozna z toho, ze mily ide na vikend domov, takze ak nieco este bude treba, tak to budem musiet zvladnut bez neho. Inac vcera sme boli u cukrarky zaniest kartony a zajednat si svadobnu tortu a to bola posledna kvapka tohto tyzdna. Zato na buduci tyzden to bude isto dobry blazinec.... :-(
neboj sa a riadne si budúci týždeň vychutnaj. To budú veľmi milé starosti a bláziec... Ja som bola tiež víkend pred svadbou doma a tu to riešil drahý a všetko to zvládol... Tak teraz už len pekne čakaj... :-D
ahojte baby..no ja uz chodim do prace,takze som tu az podvecer =-)
ale dnes bolo celkom dobre..sme nemali jednu kolegynu,tak som bola taky boss..a zvladla som to dobre..rano sme mali sice rusnejsie..ale potom sme sa len bavili s objednavkami a kecali asi polovicu poslednej hodiny..
vonku je konecne pekne pocasie,takze sa da ist aj do parku..
peti..neboj..zvladnes to..ja pridem v pondelok pred svadbou a ten jeden den mi bude teda riadne chybat..ked k tomu pridam autoskolu,tak starosti ovela viac..ale zas to aspon rychlejsie ubehne.. :-D
No vsak autoskolu zacnes asi az po svadbe vybavovat ci nie? Ved v GB budu mat v lete tiez prazdniny, tak budes mat cas...a kym vybavis doklady stihnes aj odjazdit ;-)