caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
..myslim, ze do Turzovky by nesla :-( ale vsak si chcela vizazistku z Bytce...tak som myslela, ze nebude problem pricestovat do ZA..kedze je blizsie ako Bytca ??
..vsak sa ozvi ak zmenis nazor ;-) slecna pracuje v parfumerke a je velmi sikovna, som si ju odskusala a bola som spokojna x-)
no na skusku iste pojdem az v septembri...tato kocka studovala v BA, takze sme sa malis tretnut tu..to mi vyhovovalo..teraz ako mozem ist na skusku make-upu :-| pojdem len raz a musimd ufat, ze to bude ok...inak sa dohodnem s p. Radvani (to je ta draheho klintka) nech mi ukaze, ako sa namalovat, sminky kupit a namalujem sama....ale k tomu dufam nedojde :-D aby so nedopadla jak Morticia z Adamsovcov pri tej samomalbe :-D
no ona mi napisala tri kontakty z bytce a sesterka je odtial, tak mi snad bude vediet poradit...len musim zisti, ci dobenu ak nie,t ak to risknem s truzovkou, bo fotenie bude okolo 12-12:3O...taakze by som sa moc nestihala presuvat niekde. este mozno do tej cadce, to je len 15 km
no jooo :-D vymyslime alebo pojdem naprirodno :-D :-D :-D aaale to by si este nastavajuci mohol rozmysliet...to radsej nie,s taci ked ma rano vidi :-D :-D
do albumu Blizsie k ....som pridala ponuku vyzdoby novu...teda vam ta kombinacia nepride divoka??? oni uneseni (mama, majitelia)...ja v rozpakoch...teda losos a bordo.... :-o :-o :-o ja cem len white and losos
som si pozrela foto..skoda,ze nemas viac..no musim povedat,ze najlepsie je vidiet nazivo..lebo na foto sa neda az tak dobre posudit..ale nie je tam zas privela tej bordovej..takze by som mozno aj brala tu kombinaciu..len skus kuknut nazivo,ak to bude mozne ;-)
Ahoj Luko. Ak ti môžem poradiť s tou vizážistkou, tak v Čadci v salone Bianca češú aj maľujú. Ja som sa tam bola síce len česať, ale bola som maximálne spokojná a čo som videla fotky, tak sa mi to dosť páčilo...
Neviem no, ako chceš, ja len že aj toto je jedna z možností... :-)
dakujem...kadernicku mama zabestelovala v Turzovke, ale mozno tam brnkemdo tej Bianky, ze by som tam vybavila aj jedno aj druhe, kluden by som sa aj presunula a mam to z krku ;-)
uz som si ho nasla na nete ;-)
nika fotky musis zmensit...ja som si zo stahuj.cz stiahla program xnview, je v cestine a tam sa daju upravovat fotky
inak vraj je dobry salon v CA aj La bell?
No to mi došlo, brat hovoril, že na to musím mať program. Skúšala som na tahaj.sk, ale nič som nestiahla. Tak idem skúsiť ten, čo ty hovoríš. Je tam nejaká ťažka manipulácia s ním???
Tak v tom La bell som bola 1x trhať obočie a odvtedy som tam nebola... Z mojej strany spokojnosť minimálna...
Ale možno sa mýlim, môj názor.