Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
- Sponzor fóra
zaciname o 8:00, ale cely mesiac tam musim byt na 7:45 (prvakov zobrat s herne) ,potom aj tak na 7:50,
problem je, ze sice aj ked z Vrakune som v meste autom normalne za 15, v zapche 30minut, autobusom to trva strasne nevyspytatelne a ked nechcem stat v zapche (na nasej zastavke ked nastupin autobus uz plny, sardinkaren), tak musim ist na 6.30. Ja rano potrebujem hodinku sa v klude najest, upravit, a tak.29. aug 2008fakt
tu sa mi to az tak nestava, ale v bystrici kde som chodila na VS to bolo pravidelne
musim urobit pauz, som doteraz robila tie zadania z elarningoveho skolenia....keby nemam tolko prace v triede (ale je krasna odfotim, ukazem, amm sikvonu vychoskutak si to urobim na tom skoleni, takto sa trapim sama...ale zatial som na secko prisla, aj ked pomocnik a internet funguje...kym som objavila tlacitko print screen..to trvalo
29. aug 2008- Sponzor fóra
jaj..no len obavam, ze vtedy uz aj ceny budu hore
snad sa dockame niekedy takeho zvysenia, ze to bude mat aj vyznam a nebude to len kompenzovat zvysenie cien...
...kamarat sa teraz vratil po 2 rokoch...bol v Irsku a Anglicku aj s priatelkou a kupili si byt v Povazskej, ale zobrali si k tomu aj nejaku mensiu hypo29. aug 2008no my sme sa vcera bavili aj o tovare na splatky..ze je to vyhodne..sice ludia nadavaju,ze preplatia..ale zas ten tovar mozu velmi rychlo pouzivat..a kym by nan nasporili,tak to by uz bolo nemoderne..ved davat bokom dve-tri tisicky sa da zvladnut..a ked si clovek zvykne,taks tale za to ma cosi nove
a hypo je uz zrejme normalna vec v dnesnej dobe..ak chceme niekde byvat..29. aug 2008ahojte,tak my sme uz tiez mimo sk......a zacal zas iny zivot
ale dnes ma uz sefka pustila domov,tak nas vybalujem a mam robit este papierovacky a ulohu do skoly....
inac lea my tiez asi si vezmeme na splatky buduci rok nieco,kedze sa tu budeme stahovat konecne do dvojizbaku......a tam chceme uz vsetko nove......1. sep 2008jej ani nevrav...ja sa musim dokopat ist na fakultu a pustit sa do toho doktoratu....ale nejak mi chyba motivacia
ale aj tak po 5tich rokoch uz pomaly by som mala robit kvalifikacnu skusku..to ja sa s takymi malymi prkotinami zas nebudem zapodievat, co mi nic neriesi, takze radsej rovno ten doktorat, ze aspon to dvihne plat ..o nejake drobne1. sep 2008
aha..no ktovie kde na nieco take chodi