Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • kocky prajem krasny vikend, ja utekam domov lezat, boli hrdlo 🤔

• Linduš, no v našom okolí sú susedia tak okolo 35 až 45 rokov. Jeden, čo už má skoro postavený dom, je presne náš ročník a koncom marca čakajú s priateľkou bábätko. Tí sú veľmi zlatí. Naši priami susedia majú okolo 45 rokov, ale duchom sú skoro takí, ako my.
    Oproti nám sú riadni výmyselnici a trochu vypečenci... Ale to je skôr na taký súrkomný rozhovor 😐
    Maťa, tak sa rýchlo vylieč. 😉 Aj mňa začína akosi škrabať v hrdle 😠

• no my mame tiez starsich susedov ...okrem jednych sa celkom da...ale susedov si nenavyberame 😃

• Sponzor fóra
  • kocky, aj u nas v robote sa siri nejaky virus 😞
    Jani: zial susedov si clovek nevyberie, snad vam nebudu robit nejake extra problemy...

• tak sa majte krasne a uzite si vikend najlepsie ako sa da

jani a potom nejake foto z krstin 😉

majte saaa

• ahoj Lindus aj tebe pekny vikend 😉

• luko..tak sa preliec cez vikend..nech si mozes uzivat manzelsky zivot naplno 🙂

muma..aj tebe pekny vikend..

ja idem pokracovat s upratovanim..ale stale odskakujem 😃

• ja pokracujem v praci , este hodinku 😃

• no ja som sa pomylila a miesto vypnutia pracky som ju spustila este raz 😒 takze musimm nechat oprat znova veci..a to mam tolko toho prania,ze az..
    a poobede na nakup a do banky..porad cosi na nedelny obed..cosi ine 🙂

• Zuzi, ja tiež ešte pracujem. A vidím to tak na dve až tri hodinky 😐 No keby som sa tu s vami nevykecávala, už som mohla ísť domov 😃 😃 😃
    Inak, ja osobne si zatiaľ nemôžem sťažovať na susedov... To len čo som počula od iných. No uvidíme, ako sa postupne vyfarbia...
    Fotky z krstín určite dám... Už som si aj foťák kúpila 😃

• Kati: ministerske kurca 😛 do zapekacej misy das trosku oleja, pokrajaj surove zemiaky, posolit, na to tak hrncek surovej umytej ryze, na to 1 leco, na to rozporcovane kuriatko - ktore si nakorenis podla chuti, zakryjes vrchakom a das upiect... pred dokoncenim vrchnak zlozis, aby bolo kuriatko chrumkave 😛

• zuzi..znie to dobre 😵

jani..a kto bude krstna? 🙂

• no Kati skus, mozno vam to bude chutit, my si to robievame casto, nie je to narocne ani na pripravu ani na suroviny 😉 😛

• este kuknem net a rozhodnem sa 🙂 ale ak teraz nevyskusam,tak v blizkej dobe urcite..

• alebo: na plech na pecenie trosku oleja, nakrajane surove zemiaky na kocky, posolit, na to nakrajany por na kolieska, na to hydinovu sunku poukladat a na to opat kuriatko -alebo stehna ochutene korenim podla chuti. Vsetko to podliat jednou smotanou na slahanie 😛 a dat pomalicky upiect 😛 😛

• Sponzor fóra
  • z teba je teda inac znala kucharka 🙂

• Kati, náš Filipko nebude mať krstnú... Za krstného mu ide sestrin švagor (sestrinho muža brat 😬 )
    Zuzi, to kuriatko znie fakt skvele... 😛

• krstna bude potom, ked sa svagor ozeni 😉
    skuste to doma baby upiect, spolu s kuriatkom si hned robite aj prilohu a je to ine ako obycajne zemiaky alebo ryza 🙂 😛

• aha..no u nas je to troska inac..u nas uz na krste su obaja..a je jedno ci maju niekoho alebo nie..

• Kati, moja sestra je dosť komplikovaný človek. Povedala, že ja nie som krstná preto, že nemám birmovky. Popri tom Jarko birmovku má... Ale jej svokra si dupla, že jej syn bude lepší krstný... tak čo už... Veď krstný nemusí byť ten kto je na papier, ale ten, kto sa tak aj naozaj správa...

• to si pekne napisala Janka 😉

• jani..tak to mate dost divne..tam nejde o to,aby si mala birmovku..ale aby si bola veriaca a napomahala vychovavat ich dieta vo viere a k viere

• Kati, mne to nemusíš vysvetlovať... Ja toto viem veľmi dobre... To je len výhovorka. Ale ja sa im do toho nestarám. Ja budem Filipka aj tak brať, ako by aj bol moje krsniatko 🙂

• nevadi..mozno pri dalsom dietati sa rozhodne inac..
    alebo toto ti pomoze rozhodnut pri vlastnych detoch..

• Kati, v tom druhom máš určite pravdu... Už určite viem, ako sa ja zachovám pri našich deťoch. vieš, najskôr to bolo to, že si dala za svedka radšej kamošku a teraz zase s týmto... Aj moju maminu to trochu mrzí. Možno viac, ako mňa... Tiež mi už povedala, že aspoň budem vedieť, ako sa mám ja zachovať

• no vies..mozno si mysli,ze niekto je iny je lepsi ako ty..alebo chce aj niekoho ineho viac spojit s rodinou..
    ja som sestrinmu krstna,ale krstny je jej svagor..kedze na vychode je to trocha inac..a neviem ako to vyriesim az budeme mat vlastne..kedze chcem niekoho,kto sa o vieru fakt zaujima..
    ale neboj..urcite najdes v rodine niekoho,kto sa o vase deti bude starat podobne ako vy,co sa tyka bozej vychovy 😉

• Kati, myslím, že v našom prípade to bude skôr niekto mimo rodiny... No uvidíme, keď to príde. To budem určite riešiť potom.
    Kedy ozaj prichádzaž na Slovensko?

• pridem v utorok doobedu..podla toho,ci bude meskat lietadlo..kedze mam pocit,ze letecke spolocni moc neoblubuju bratislavu 😦

• a budeš tu bývať u svokrovcov?
    Neboj, určite to bude v pohode 😉

• hej..u nich budem..ved aj tak v piatok idem naspat..a mam vybavovacky v ziline..na vychod sa chystam az vo feb..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov