Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • ach tak..takze vikendy byva doma?
    aktivny gaucovy sportovec? ako ten moj!!

• ahojte..vidim,ze na vas manzelia pekne kaslu dnes vecer 😃

• mojho boli hlava..ja mammalu na kolenacha komentuje vsetko, co tu vidi na monitore. Baby ona ouz pozna polovicku abecedy velkych pismen..

• Sponzor fóra
  • evi..tak to je ale sikovna 🙂
    poslem jej aspon nejakeho smajlika 😃 😵

• tato stranka ju ale moc nezaujima, okrem toho, ze mi oznamuje, ze som na obrazovke🙂

• tak aspon tvoja fotka ju potesi..ked tie pismenka moc nie..

• nie su velkym napisane..len na klavesnici a to mi stale referovala, ze ktore su tam, co pozna..🙂) Esteze nepresla aj na numericku cast, bo aj tam pozna 1,2,3,5,8,0 🙂) a ona je to celkovo take sidielko male..stale ju bavia znacky aut a vonku na prechadzke ich hned vymenuje,ak ideme okolo parkovisiek..to ich asi takych 15 vie..mozno aj viac, ako ja🙂

• a kolko rokov ma?

• 16.11. bude mať dva..

• tak to je potom riadne sikovna..ked uz tolko toho vie 🙂

• juj a kadeco ine este vie, ale to by vyznelo ako chvalenie sa🙂) Su aj sikovnejsie deti, ako je ona. Napr. mi pisala jedna znama, ze je dva a pol rocna dcera uz sklada puzzle zo 180 dielikov- mapu sveta..to je daco nepredstavitelne.
    dokonca, ze o nieco mensie puzzle aj obrazkom nadol poskladala..

No nic idem ju dat spat, lebo Kristinka by citala knizky este aj do hlbokej noci - teraz listuje zrovna v abecedovej knizke v postielke..

tak sa majte manzelky vydate. idem do hajan!! papa

• violetka...aby ta tvoja mala neskocnicla v triede pre nadane deti, bo ja v takych ucim a ta tvoja sikovnica sa mi javi ako vhodny typ 😉

• evi..tak to mas aj tak sikovne dieta 🙂

ahojte..tak nedela je tu..spali ste o hodinku dlhsie? ja som este stale v posteli..kedze vonku nam prsi,neni sa kam ponahlat 😃

• u nas je zas krasne ale stale trcim v posteli, tie homeopatika mi uplne znicili chut v ustach tak ani jest sa mi neda 😐

• moja milá luko, az teraz som ta nasla, gratulujem dodatocneeeee, nádherná si bola! 😉

• Sponzor fóra
  • dakujeeeeem 😃

• a ako ti je? uz o cosi lepsie?

• ale hej uz som stiahla teplotu po dvoch dnoch pod 39 😃 je to lepsie nastastie

• no to nie je ziadna vyhra teda..

• no jo, ale snad to bude uz len lepsie..skoda len, mali sme ine plany na vikend...

• ahojki moja, diik...ja uz sa tesiim na tie vase 😉naj ta vidiim i na oslave 😵 😵
    lea taky zdraviiim 😉

• no cakam cakam tiez na tie fotky, par som dostala od kamosky, dala som ich na facebook 😉

• aj my sme mali ine plany..ale skoncili se v posteli,kedze vonku je skaredo..
    ahoj ati 🙂 ako sa mas?

• lea to znie dobre 😃 ja som v posteli bohuzial sama...lebo vsak o virusy sa v manezlstve delit zas nechcem 😃

• si choruckaa

lei maam sa pracovne 😉 naarocne
    dala by som si pizzu
    a co ty?

• luko..no ja mozem byt chora a pohoda,kedze to je len kvoli mojej alergii 😠 a ta sa neda preniest na druheho nastastie..
    ati..pizzu budem mat cez tyzden..ale dnes sme mali na obed zemiakovy salat..a sme si riadne pochutili 😛

• tak ja som objednala syrovu a nemd obry vyber moc slana..tak som ledva zjedla 1 kusok...bo ja chora a drahy sa boji kuchyne ako cert kriza 😃

• 😃 😃 😃 😃
    doojdem vam pomoct? 😃 😃 😃 😎

• dojdi 😃

• caute dievcata, ste toho stihli popisat tento vikend 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Kreatívna tvorba svadobnej dekorácie a rekvizít.
    Výroba na individuálnu požiadavku pre nevesty, agentúry a shopy.

Ponúkame na predaj návleky univerzálne - na mieru, saténove mašle, doplnky, saténové výzdoby auta, šaty a mnoho ďalšieho...
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov