Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • no ti poviem, co moze robit chory clovek co nic nemoze robit, zmensujem svadobne foto a popri tom sem tam pisnem 😎

• no ja nie som chora..ale rada travim cas v posteli,pokial teda dovodm nie je choroba 😃
    ahoj fifi..tak sme mali dnes zemiakovy salat miesto toho tvojho receptu..ale aj ten odskusam 😉

• ahojte
    luko už ti je aspoň lepšie?

Kati, v tej posteli to znie super... ja som tiež taký posteľný typ 😉 😃

• Sponzor fóra
  • ahoj bam..este si nenapisala,ze kde ste kupili ten pozemok..alebo som to ja prehladla 😬

• jaj, taký malý detail 🤔
    v Žilinskej Lehote, cca 8 km od ZA a chodí tam aj MHD č. 29 😎 takže super

• ale hej je to lepsie konecne ale manzel ma nechce pustit do prace a to akurat zajtra k nam pride monika benova..som chcela vidiet, co pekne bude mat na sebe 😃

• fiha Matka, tak sa skoro uzdrav 😉
    Kati, aj zemiakovy salat je 😛 😛
    Bam: a ten pozemocek ma byt kde? inak k nemu srdecne gratulujem 😵

• bam: super, tak to sa tesim s vami za ten pozemok 😵

• bam..a aky velky je..rozmery stacia 😉
    luko..no mozno do zajtra ti bude lepsie 🙂
    fifi..hej..dobre padol..po tak dlhej dobe 😃

• Bam, tak to je super, ze tak blizko 😉
    Kati, ja som dnes robila mlety rezen so zemiakovou kasou na obed 😃

• ďakujeme 🙂 veď sme už aj skoro prestali dúfať, že sa na nás niečo usmeje 😵
    rozmery?
    no ideme s maželovým bratom napoly, takže pre nás to vychádza nejakých 480 m2, celý pozemok má 988 m2

• fifi..no ja najcastejsie kura jem..to je take vhodne pre mna..

inac baby..marcelka pridala par fotiek maleho na konika 😉

• lea, nehodis link? do IP 🙂

• aj ja mam radsej kura ako bravcovinu alebo hovadzinu 😉 ale raz za cas nezaskodi mensia zmena 😛
    Marcelkine foto som videla , maly je uz poriadne velky 😎
    Bam: to je podobne ako ma Janka s tym rozmerom, ona ho ma kusok vacsi tusim, ale na domcek staci 😉

• bam..a budete riesit dvojdom..alebo kazdy sam?
    luko..mas
    fifi..no hadam nas pride pozriet na stretko..

• Sponzor fóra
  • no neviem, ked sa tu uz dlho neukazala 🤔

• no ved to..ani neviem,ci vie o nasom stretku

• my nechceme nejaký veľkú haciendu 😃 veď by som v sobotu začala s upratovaním a v piatok skončila 😐
    to teda nechceme... taký útulný náš domčúrik 😉
    my sme dnes robili na obed lahôdkové kuracie rezne a teraz ešte robím kuracinku na prírodno s provensálskym korením 😛 super to vonia po celom byte 😃

• jeeej tak to je ine zlaticko ten marcelkin....ja uz by som tiez prijala 😵

• Mata: 😃 😉 ved mozete zamiesit, hm?
    Bam: asi k vam skocim na veceru 😛 😛

• Kati hoď link do témy aj pre nás - čo sa mi nechce hľadať link dozadu 😉
    no riešenie domu budeme bud. rok vymýšľať

• Zuzi, kľudne, bude toho dosť 😉

• mnam, milujem bazalku aj provensalske korenie, tiez ho trepem do jedal 😃

• bam..aha..a kedy planujete vystavbu?

baby..vy si spravte chlapcov..a kym sa budeme snazit my,tak na nas vyjde dievca 😃 lebo vsetci naokoli maju chlapcov..teraz nam do rodiny maju pribudnut dalsi dvaja chlapci..

• no mne je to v podstate jedno ci chlapec alebo dievca 😃 len aby bolo 😃

fifi: s tymi koreninami som na tom podobne, vsade kde davam rajciny, hodim aj bazalku a biele vinko a este aj cuketu 😃

• no my sa nechystame na dietatko Kati 😉 teda nie teraz 😃 aby som bola presna... a chceme dievca aj chlapca 😃

• Kati a to si ako vyrátala? 😃 😛
    Zuzi urobí to úžasnú chuť aj vôňu, že? potom sa na jedlo viac tešíš...
    také cestoviny s bazalkou... hm hm hm...
    Luko keď robíš s detičkami, tak sa možno rýchlo "podarí"... vraj to žene pomáha keď je medzi deťmi a chce mať aj vlastné 😉

• no ja keby som mladsia o dva roky tak tiez sa este nechystam ale uz by sa nam patrilo 😬 😃

• bam..dovtedy sa jednoducho chlapci minu a pridu na rad dievcata..a kym sa dostaneme k dalsiemu,tak sa to zas vymeni 😃 😃 😃

• Bam: to je isto pravda, s tymi detickami 🙂 mne stacilo ked sme minule presli v Carrefoure pomedzi detske oddelenie a bola som hotova 😵 muzo sa len za hlavu chytal 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Vyrábame na zákazku mašle na stoličky - režeme so zatavením koncov (nepárajú sa). Tiež predávame stuhy, látky a rôzny dekoračný materiál.
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov