caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
aj dnes absencia? =-) |-| teeeda, aký nezvyk...
Katka to zachraňuje dnes...
asi už všetky víkendujete, ja dúfam, že sa tiež čoskoro vyliečim, lebo už sama sebe leziem na nervy 8-( ;-(
idem ešte robiť večeru - krabie tyčinky v lístkovom ceste obalené, mňamky... tak dúfam, že budú jedlé :-p
Zuzi - len tak okolo - koľko bábätiek máte už v septembrovkách? dnes sa pridala Bez, som si všimla, lebo to rozoberali aj v júnovkách ;-) tam sa teda riadne rozbehli s tehuľkovaním, však?
zvlastne moj drahy vobec nebyva chory a pritom papa menej zeleniny a ovocia, ma nadvahu, fajci...
ja tomu nem rozumiem potom.....ale ja som ohrozeny druh ako ucitelka bo deti su stale chore a vela rodicov ich kliiido posle do skoly :-S
hm, to máš pravdu, ak sú choré deťúrence, tak to rýchlo skočí aj na teba, keď si s nimi :-|
ja sa napchávam jablkami každý deň (keďže tento rok bola neúnosná úroda) a mám vitamínov tiež dosť, a čuduj sa svete, som ochorela... ale to ma manžel nakazil ;-)
síce už na stretku min.týždeň som začínala...
to som sa snažila vysvetliť aj môjmu manželovi, aj sme sa kvôli tomu pochytili :-S
on polovicu vždy prechodí... keď sa už cíti lepšie, tak ide do práce...
a ja sa môžem aj roztrhnúť, aby som mu to vysvetlila... no chlapi :-p ;-)
:-) vidíš, ako sa o teba stará...
sranda, že chorý človek si ani tak neuvedomuje svoju chorobu ako tí, čo sú s ním... a myslí si, že je všetko ok :-N
a už máte DVD zo svadby? vy ste mali toho istého kameramana, čo Katka? =-)
aspoň máte istotu, že si svoju prácu odvedú dobre... myslím, že keby ste ho mali za týždeň, tak to nebude bohviečo, nie? ;-) ale samozrejme česť výnimkám...
Mati, a pred Vianocami sa chystáte sem hore?
Plánujeme s babami vianočný punč na námestí... bolo by super, keby si sa pridala ;-)
nemozem moc pisat..strajkuje mi pc ]-( ]-( ]-( idem teda preinstalovat cely system ]-( ]-( ]-(
luko..no ja som velmi spokojna s dvd 8-) su tam nejake drobnosti,co mi vadia..ale zvacsa ide o ludi,co boli na svadbe..a nie o kameru :-)
bam..tak sa rychlo vyliecte ;-)
ja mam pocit,ze ma okrem zaludka zacina trapit aj posahana astma..mam hrozne problemy s dychanim ]-(
bam: planujeme prist ale az po stedrom dni....predpokladam, ze odtial rovno pojdeme niekde na zimnu dovcu ak sa este podari zajednat ternim.
kati: ja video beriem tak s rezervou, ze sa aspon nasmejem na tych tancekoch :-D
luko..no aj ja to beriem s rezervou..ale trocha som bola aj nastvana ten den..no nechcem rozoberat..nerada na to myslim,kedze to nie je nic vesele :-S
netusim,preco priedusky strajkuju..ale lezie mi to statocne na nervy..ved staci,ze ma boli casto zaludok..