O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zaslanie svadobných oznámení
Dievčatá prosím poraďte mi kedy zasielate svadobné oznámenia a koľko pred svadbou pozývate rodinu …
bibusa36
Pred 5 rokmi
9
Výzdoba sály - Okres Ilava
Hľadám niekoho kto mi naaranzuje celú svadobnu sálu v Košeci. Je to veľký priestor a bude ho treba …
katkarina22
Pred 5 rokmi
4
Servítky - kde zoženiem?
Ahojte, viete mi poradiť stránky/obchod, kde zoženiem servítky za prijateľnú cenu ? :)
evkakvety
Pred 5 rokmi
5
Kde mi upravia šaty - Trenčín
Ahojte nevesty, neviete mi poradiť, kde by mi upravili svadobné šaty v Trenčíne prípadne vo veľmi b…
zajo123
Pred 5 rokmi
1
Krátky videoklip
Hľadám kameramana na 24.4.2021 okres Ilava. Chceli by sme len krátke video zo svadby žiadne dvd s …
fotosuchy
Pred 5 rokmi
5
Tipy na svadobné fotenie Poprad/Kežmarok
Ahojte, prosím vás tie čo ste mali svadbu alebo budete mať z okolia Popradu a Kežmarku kde sa dá fo…
deniska1994
Pred 5 rokmi
1
Tipy na svadobné fotenie - Liptov
Ahojte prosím poraďte kde ísť fotiť na Liptove. Máme v pláne Liptovská Mara, Čierny Váh, hrad Likav…
silvelie
Pred 5 rokmi
10
Zlatý Jeleň Košice
Ahojte nevesty, mali ste niektoré v týchto časoch hostinu v Zlatom Jeleni? aké sú podmienky? Hostia…
ccathrine
Pred 5 rokmi
1
sponzor fóra
Čepčenie
Ahojte chcela by som veľmi čepčenie na svadbe no ceny sa mi zdajú privysoké 200 až 340 € za cca 10…
starejsiadarinka
Pred 5 rokmi
5
Kam dať snubný prsteň po svadbe?
Ahojte, mam snubny prsten ktory ma relativne siroky stred, preto nebudem moct nosit na jednom pr…
mar_ka33
Pred 2 rokmi
11
Ako funguje skúška svadobných šiat?
Ahojte, začínam si zháňať šaty na svadbu a som z BA, ale nastal problém. Na nete som si začala p…
lulu89
Pred 5 rokmi
5
Svadobné vína s etiketami
Ahojte, zháňam vinárstvo čo by mi vedelo priamo na svadbu doviezť hotové fľaše už aj s etiketami, a…
ver_onik
Pred 5 rokmi
8
Asi som kúpila nesprávne šaty - čo mám robiť?
Baby, ja som kupila asi tie neprave..ja neviem..cim dlhsie ich mam doma, tym viac mam z toho horsi …
domcasavydava
Pred 5 rokmi
27
Make Up Poprad
Prosím poraďte niekoho na make Up v okolí Popradu na 19.9.2020 ďakujem
deniska1994
Pred 5 rokmi
5
Tipy na adult friendly hotel v Tatrách
Ahojte nevesty, viete mi poradiť nejaký hotel s wellness najlepšie Tatry, no nemusia byť. Na zľavov…
kris_tin257
Pred 5 rokmi
6
Výslužka vs darčeky
ahojte. chcela by som sa spýtať či musíme dať hosťom aj výslužky aj darček pre hostí. chceme dať ak…
fotobudkalabudka
Pred 5 rokmi
17
Sála pre 50 ľudí Rajec-Žilina
Ahojte dievčatá, prosím viete mi poradit pekné priestory na svadbu do 50 ľudí v Rajeckej doline ale…
mbstudio1
Pred 5 rokmi
6
Hľadám hudobnú skupinu alebo výborného DJ-a
Dobrý deň, hľadám hudobnú skupinu (max 600eur) alebo DJ-a na svadbu 14.11.2020 alebo 21.11.2020, ni…
djandy
Pred 5 rokmi
8
Hľadám podobné dvere - okres Galanta a okolie
Ahojte kočky, vedela by niektorá o takýchto podobných dverách? Najlepšie v okresoch GA, SA, NR. Ďak…
justinedewin
Pred 5 rokmi
1
Viacdňová svadba - vhodné miesto pre cca 50 hostí
Ahojte, mal niekto z vas viacdnovu svadbu, taku typ chata, gardenparty? Kedze sme uz dlho spolu a …
janka912
Pred 5 rokmi
12
Svadobné šaty veľkosť 50 - požičovňa v Bratislave
Ahojte, vo februári 2021 plánujeme svadbu a chcela by som si nájsť salón v BA pre moletky, kde ma…
monika_skopova
Pred 4 rokmi
3
Podvodníčka zo Škótska
Ahojte. Chcem vás upozorniť na kupujúcu, ktorá vystupuje ako žena zo Škótska, ktorá ma záujem o sva…
michaelarecht
Pred 5 rokmi
2
Hotel Kriser Pezinok - skúsenosti
Dobrý večer, má prosim niekto skúsenosť so svadbou v hoteli Kriser v Pezinku? Dakujem
mmmmmonika
Pred 5 rokmi
1
Kameraman 19.9.2020 Žilina
Hľadám kameramana na termín 19.9.2020 v Žiline 😊 antosovadaniela@gmail.com
mbstudio1
Pred 5 rokmi
4
Zrkadlový zápich na mieru
Ahojte, hľadám niekoho - firmu, kto by mi vedel vyrobiť zrkadlový zápich na tortu na mieru. Išlo by…
nikiki29
Pred 5 rokmi
1
Catering Vladimír Bodina
Ahojte máte niekto skúsenosti s cateringoom od Vladimíra Bodinu penzión Theresia Kunerad?
19lenuska
Pred 5 rokmi
1
Fotograf na svadbu 10.10.2020 - Žilina a okolie
Dobrý deň, zháňam fotografa/fotografku na svadbu v termíne 10.10.2020, fotenie Žilina a Terchová. Ď…
spenka
Pred 5 rokmi
5
Starejší, koordinátor - 25.9.2021
Ahojte, neviem ci tento prispevok radim do spravnej skupiny, ale hladame cloveka, svadobneho koo…
petertazky
Pred 5 rokmi
13
DJ na 25.9.2021 - Považská Bystrica a okolie
Ahojte, vedeli by ste mi odporucit sikovneho DJ z trencianskeho kraja, najlepsie v okoli Povazsk…
djandy
Pred 5 rokmi
4
Kupujici
Ahojte chcela by som nahlasit, alebo skor upozornit na kupujuceho desmond112wills ze ide isto o po…
denisa_supukova
Pred 5 rokmi
2
1
2
…
105
106
107
108
109
…