O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aké zvoliť šperky k svadobným šatám?
Aké šperky by sa hodili k týmto šatám? Su jemne leskle. 🤷♀️
lucia_cornakova
Pred 5 rokmi
8
Hudba do kostola - Prešov
Ahojte, neviete mi odporučiť hudbu do kostola. Bola som na svadbe kde spievali dvojka chlapec/dievč…
fsenky
Pred 5 rokmi
3
Druhy koláčikov
dievcata, potrebujem poradit, idealne od neviest co uz maju po svadbe :slight_smile: mame dilemu ci…
deniska1994
Pred 5 rokmi
5
Problemy s rodičmi kvôli preloženiu svadby
Ahojte dievčata, koncom septembra nas mala čakať so snubencom svadba avšak po dlhšom rozhovore som …
mala_cibulka
Pred 5 rokmi
4
Hostia zo zahranicia
Ahojte dievcata, chcem vas poziadat o vas nazor, resp.radu. O 2 tyzdne mame svadbu, mali by sme mat…
lilnicol
Pred 5 rokmi
2
Oliver Tfirst videographer mate skusenosti?
Ahojte nevesty, Natrafila som na par videi od toho kameramana a velmi ma zaujala jeho tvorba. Mate…
nevesta160392
Pred 5 rokmi
1
Mali ste skúšku účesu? Koľko ste za ňu platili?
To vsetkym robia aj skusku ucesu, ako to vyzera na skuske, Aj zato sa plati, ci ako to prebieha
stanka562
Pred 5 rokmi
5
Etikety na fľaše
Ahojte nevestičky. :slight_smile: Prosím Vás poraďte mi z kade ste objednávali samolepiace etikety …
stanislav_jaloviciar
Pred 4 rokmi
11
sponzor fóra
Obrúčky z internetu
Ahojte, keďže moc nemáme čas so snúbencom behať po kamenných predajniach a zlatníctvach, rozmýšľame…
snubenka75
Pred 5 rokmi
6
Povolenie na vstup do historickej časti mesta - Košice
Ahojte baby, riešila ste niektorá podanie žiadosti o povolenie na vstup autom do historickej časti …
lilnicol
Pred 5 rokmi
5
Starejsi Banská Bystrica
Prosím o kontakt na spoľahliveho starejsieho v okolí Banskej Bystrice,ktory ma nezruinuje😊
nika_puchonova
Pred 4 rokmi
4
COVID-19 a hostia z Francuzska a Holandska
ahojte, stale mi nie je jasne co robit s hostami z Francuzska a Holandska (dokopy3 ludia povodne Sl…
lillisun
Pred 5 rokmi
6
Neviem sa rozhodnúť pre dobrého kameramana
Dobrý deň. S priateľom sa rozhujeme medzi dvoma kameramanmi a nevieme sa rozhodnúť. Preto sa chcem …
an09
Pred 5 rokmi
5
Štátna karanténa a rúška v roku 2021?
Ahojte, plánujeme svadbu v lete, len sa nevieme rozhodnúť, či v roku 2021 alebo 2022. Ženích je …
tonobalucha
Pred 5 rokmi
4
Svadobné zákusky - okres Malacky
Žienky, z okresu Malacky, kde ste si dávali robiť zákusky ? Do výslužiek by som chcela klasické a n…
tatiana1329
Pred 5 rokmi
2
Svadobné auto - Košice a okolie
Ahojte, zháňam auto na svadbu(Košice) Nejaké tipy? :slight_smile:
planica
Pred 5 rokmi
3
Kaplnka sv. Michala
Ahojte, už tu x-krat bola táto téma, predsa si idem po radu. Nevesty, ktoré ste tu mali sobáš, ako …
ccathrine
Pred 5 rokmi
4
Poznate tohto fotografa?
Ahojte, chcem sa spytat ci poznate fotografa Mareka Lukaca z Kosic, a ci fotil niektorej neveste je…
17kris
Pred 5 rokmi
1
Zmrzlina
Ahojte, vedel by niekto o moznosti zmrzlinoveho cateringu na svadbu v blizkosti Trencina? Aj s obsl…
lenkolienka
Pred 5 rokmi
2
Penzión Zlatka- Holiša
Ahojte, prosím mali ste niekto svadbu v penióne Zlatka. Presnejšie v stodole tohto penziónu. Prosím…
niki551
Pred 2 rokmi
15
Hotel Agatka svadba v stane a hudba
Ahojte nevesty 😊 hladame miesto na svadbu v BA a okoli, pripadne na Zahori. Zatial sa nam velmi pac…
plavovlasablondinka
Pred 5 rokmi
5
Praca v zdielanom priestore
Caute, no, takze rozbieham si biznis teraz, idem do toho na vlastnu past a chcem sa opytat zase ne…
janohano
Pred 5 rokmi
1
Kameraman Košice 22.8
Dobrý deň, hľadáme začínajúceho kamaramana na svadbu v Košiciach.
dkvideo
Pred 5 rokmi
2
Harmonikar, spevak, starejsi. Kosice. 3.10.2020
Dobry den, najde sa tu niekto, kto aspon pozna harmonikara ktory aj zaspieva pesnicky pripadne zast…
rmka
Pred 5 rokmi
1
Botel Gracia - áno/nie?
Ahojte dámy a páni, čo hovoríte na botel Gracia na behu Dunaja? Mali ste tam v poslednom čase svadb…
jamasupa
Pred 5 rokmi
1
Foto+video svadobný balíček
Ahojte baby , potrebujem od Vás radu čo sa týka svadobného balíčka ... Neviete nám odporučit nieko…
fotosuchy
Pred 5 rokmi
3
Výrobky od neziskovky/charity/ľudí v núdzi
Ahojte, poznáte nejaké online obchody od neziskoviek, charity alebo ľudí v núdzi kde by som mohla k…
makulienka1
Pred 5 rokmi
1
DJ/Moderátor
Dobrý deň, plánujeme svadbu v júni 2021 (buď 12. alebo 19.06.) a hľadáme DJ/Moderátora. Svadb…
djandy
Pred 5 rokmi
3
Kameraman do 800€
Zdravím nevestičky. Potrebujem od Vás radu. Hľadám kameramana na štýl Richarda Bolcu, ale aby to ce…
umenie_svadby
Pred 5 rokmi
6
Odobierkaaaaa
Ako ste riesili odobierku ked ste ju nechceli, ako vnimali tuto situáciu rodicia a hostia, boli sty…
dana90
Pred 5 rokmi
4
1
2
…
107
108
109
110
111
…