O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hlavný stôl bez rodičov
Ahojte, mám problém s rodičmi a už mi to ide pekne na nervy, tak sa opýtam Vás. Svadba je 1.8. Tak …
qlarinka
Pred 5 rokmi
5
DJ DODES - skúsenosti?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s týmto DJ??
romcadelka
Pred 5 rokmi
1
Otec manipulátor - zrušiť kvôli nemu svadbu?
Ahojte nevesty, idem si k Vám pre radu a názor. Svadbu budeme mať 1. mája a ja už mám už teraz stre…
svetlankay8
Pred 2 rokmi
16
Hľadám profesionálneho fotografa
Dobrý deň. Zháňam profesionálneho fotografa na celú svadbu. Svadba sa bude konať v Hlohovci, tak as…
didifoto
Pred 5 rokmi
13
Živá hudba okolia popradu
Ahojte 👰🤵, nevedeli by ste mi odporučiť nejakú super živú hudbu, ktorá vie urobiť úžasnú atmosféru.…
fsenky
Pred 5 rokmi
3
Ako umiesnit novomanzelov?
Ahojte, rozmyslam ako sa mame usadit za svadobnym stolom. Citala som ze by mala byt nevesta po zeni…
mimkakubko
Pred 5 rokmi
3
Candy Bar - Košice a okolie
Ahojte, rada by som sa informovala ohladom candy baru. Mam v plane si objednat kolace na svadbu, be…
17kris
Pred 5 rokmi
7
Látkové obrúsky - skúsenosti
Ahojte, mala niektorá z vás na svadbe látkové obrúsky namiesto klasických papierových? (Teda nie ib…
lilnicol
Pred 5 rokmi
13
sponzor fóra
Skupina Basawell z Prešova
Ahojte. Ma niekto prosím skúsenosť s touto kapelou? :slight_smile: A druha otázka, zajednavať kapel…
17kris
Pred 3 rokmi
22
Transparentné svadobné oznámenie
Dobrý deň prajem, nevedel by mi niekto poradiť kde by som si mohla dat vyrobiť transparentné svadob…
mala_cibulka
Pred 5 rokmi
4
Starejší Banská Bystrica
Ahojte :slight_smile: hľadáme dobrého starejšieho, svadbu budeme mať 24.10 v Banskej Bystrici :slig…
petertazky
Pred 5 rokmi
3
Obrúčky na fotografanie
Ahojte , my sa budeme fotiť pred obratom ak to máte tiež tak budete si dávať obrúčky alebo nie ? Má…
rita113
Pred 5 rokmi
5
Svadobný účes na 25.7.2020 v Bratislave
Zdravim, Hľadám kaderníčku na svadobný účes v Bratislave v sobotu 25.7. Vizážistku už mám a nera…
kristina_kinkova
Pred 5 rokmi
1
Mejkap+účes doma, svadba v Trnave
Ahojte dievčatá, zháňam šikovnú vizážistku a kaderníčku (nie zvlášť), ktorá je ochotná prísť domov …
paula_the_makeupartist
Pred 5 rokmi
2
Boleráz
Ahojte,prosím,nemal tu niekto alebo nebol niekto na svadbe v kulturáku v Boleráze?ako to tam vyzerá?
raleeha
Pred 5 rokmi
1
Kamera 29.8.2020 Sabinov
Dobrý deň, ešte stále hľadáme kameramana na svadbu ktorá bude 29.8.2020 v Sabinove (hostina) obrad …
vjhstudio1
Pred 5 rokmi
5
Mikrobus/autobus Poprad
Ahojte, zhanam odvoz pre svadobcanov v Poprade na 5.9., staci aj mikrobus :slight_smile: Poradite?
misheldv
Pred 5 rokmi
1
Kamera 29.8.2020
Dobrý deň, ešte stále hľadáme kameramana na svadbu ktorá bude 29.8.2020 v Sabinove (hostina) obrad …
matus_kereskeni
Pred 5 rokmi
2
Zhanam takúto kabelku
Ahojte zháňam niečo takéto. Ak viete, kde by sa dala zohnať napíšte mi prosím. Ďakujem :slight_smil…
zuzana_hergottova
Pred 5 rokmi
10
Svadobná vizáž 27.6.2020, Lozorno - Súrne!
Ahojte, súrne hľadám nejakú šikovnú slečnu alebo pani, ktorá by mi vedela svodobný makeup, prípadne…
shb
Pred 5 rokmi
1
Svadba 27.6.2020, Lozorno - Súrne!
Ahojte, súrne hľadám nejakú šikovnú slečnu alebo pani, ktorá by mi vedela spraviť vlasy (nejaký zau…
shb
Pred 5 rokmi
1
Vizáž + vlasy na poslednú chvíľu (27.6.2020)
Ahojte, súrne hľadám nejakú šikovnú slečnu alebo pani, ktorá by mi vedela spraviť svadobný makup a…
shb
Pred 5 rokmi
4
Inventár na požičanie Levice
Prosím Vás poraďte mi kde by som zohnala inventár na požičanie dekorácie na svadbu( sukne na stoly,…
suzii
Pred 5 rokmi
1
Kde zoženie spodnicu pod svadobné šaty?
Ahojte baby,prosim Vas,viete mi poradit ako a kde zohnat spodnicu pod svad.saty? Potrebujem dvojkr…
esaty
Pred 5 rokmi
10
Kolko vina pre cca 60-70 ľudí
Koľko vínka ste kupovali na hostinu, pre cca 60-70 ľudí, plus výslužky? 2 litre na osobu?
ajuskaandrejka
Pred 5 rokmi
2
Skupina na svadbu, východné Slovensko
Ahojte. Nájde sa tu ešte nejaká voľná hud.skupina na mesiac október 2020 z východného Slovenska? ďa…
marienka1125
Pred 5 rokmi
8
PN/NMnV - doprava na hostinu
Ahojte, nemáte nejaké odporúčania na prepravu do sály (autobus, minibus) v okolí Piešťan a NMnV?
autonasvadbu
Pred 5 rokmi
2
Aká farba košele pre ženícha by sa hodila ku takýmto šatám
Ahojte, prosím Vás má alebo mala niektorá z Vás takúto telovú farbu šiat? Akej farby mali košele va…
deniska1994
Pred 5 rokmi
9
Chiavari stoličky cca 140ks - 21.8.2021 Námestovo
Dobrý deň, prosím Vás kde by som mohla požičať na 21.8.2021 136 chiavari bielych stoličiek ? Svadba…
franz666
Pred 5 rokmi
7
Kapela na 5.9.2020 - Surovce
Ahojte, zhanam kapelu na 5.9.2020 v surovciach (zapad) popripade aj djja. Dakujem 😊
chuda_jana
Pred 5 rokmi
1
1
2
…
108
109
110
111
112
…