O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Poraďte kaderníka v Košiciach
Dobrý deň, v septembri budeme cestovať na svadbu do Košíc. Keďže som z Trenčína a v Košiciach som n…
marianna19
Pred 5 rokmi
1
Ako zostaviť svadobný program?
Ahojte dievčatá, podeľte sa o tipy, ako zostaviť program, večera, prvý tanec, krájanie torty, iný p…
nikiki29
Pred 5 rokmi
3
DJ/Moderátor 22.5.2021 Nitra
Dobrý deň, hľadám Dj-a najlepšie v kombinácií s moderovaním na svadbu v Nitre 22.5.2021.
webmaster
Pred 5 rokmi
4
Chiavari stoličky biele BA
Ahojte, zháňam na prenájom biele chiavari stoličky na svadbu pri Bratislave. Všetko čo som našla je…
nobler
Pred 5 rokmi
3
Hladam niekoho kto ma na predaj klubove taniere
Hladam niekoho kto ma na predaj klubove taniere cire so zlatym okrajom, Hned skladom, informujte m…
umenie_svadby
Pred 5 rokmi
2
Svadba kresťanky a moslima v Egypte
Ahoj všetci, chcela by som poprosiť žienky (či aj mužov) o radu ohľadom svadby v Egypte medzi rôzny…
mala_cibulka
Pred 5 rokmi
4
Catering - Levoča
Ahojte, hľadám nejakú možnosť (ideálne overenú) na catering na svadbu, ktorá sa bude konať v Levoči…
zzuunnaa
Pred 5 rokmi
1
Letné výpredaje
Ahojte babeny. Práve som našla skvelú stránku, kde nájdete e-shopy, ktoré ponúkajú letné zľavy - ht…
kondoris
Pred 5 rokmi
1
sponzor fóra
Rozdávanie pierok a naramkov pre družičky
Ahojte, prosím vás kedy ste rozdávali druzbom a druzickam pierka a náramky pre družičky? Pred vstup…
amelie22
Pred 4 rokmi
8
Zlatníctvo ZLATKA v Žiline
Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o vaše skúsenosti so zlatníctvom Zlatka v Žiline. Mám odtiaľ …
babetkoemma
Pred 5 rokmi
1
Strieborná svadba
Ahojte baby mali ste niektorá striebornú svadbu? Čo ste mali má stoloch?
pivi
Pred 5 rokmi
1
Svetená stena
Ahojte dievčatá, mám takú menšiu dilemu. Možno skôr budú vedieť poradiť aj fotografi, registrovaní …
zajo123
Pred 5 rokmi
1
Hranie chodníkov
Ahojte,viete mi povedať,koľko stojí hranie chodníkov?ďakujem
fsenky
Pred 5 rokmi
2
Harmonogram????
Ahojte..viem ze ohladom svadobneho harmonogramu je tu kopu tem ale mna by skor zaujimalo len ci ten…
deniska1994
Pred 5 rokmi
3
Spevácky zbor 12.9.2020 (Zvolen)
Dobrý deň prajem, hľadáme spevácky zbor na náš sobáš, ktorý bude 12.9.2020 v dedinke pri Zvolene. …
natalia123456789
Pred 5 rokmi
1
Svadobný priestor Nitra
Dobrý deň, so snúbencom hľadáme menší svadobný priestor v Nitre, za rozumnú cenu ale nechceme žiadn…
adinka1115
Pred 5 rokmi
1
Ako sa zbaviť akné?
Dobrý deň, prosím vedel by mi niekto poradit nieco na podkozne vyrazky ako su na fotke, dakujem😊
michaelarecht
Pred 5 rokmi
12
Svadba v penzióne Terasa - Šírava
Ahojte, počula som pozitívne recenzie na penzión Terasa na Šírave a rada by som vedela či sú tu nej…
ludka11119
Pred 5 rokmi
8
Shellac
Ahoj. Prosím kto v Trenčíne,event.v okolí robí pekné nechty so Shellacom? Dakujem za tipy.
sabinka022
Pred 5 rokmi
1
Sľuby svokrov a svokier
Ahojte, máte niektorá text na sľuby? Pre svokrov nemôžem nájsť moc iba veľmi krátke sú Dakujem :sli…
monika_jakubickova
Pred 5 rokmi
4
Ruksus do svadobnej výzdoby - kde kúpiť?
Ahojte nevesty! Robila si niektorá z vás výzdobu sama? Chcela by som použiť ruksus, prípadne eukaly…
veronika_valancova
Pred 4 rokmi
10
Vyhľadávanie v albumoch
Zdravím! na "starej" mojej svadbe bola možnosť vyhľadávať vo fotoblogoch podľa okresu, kde sa konal…
franz666
Pred 5 rokmi
1
Fotografovanie pri Dom sv Alzbety
Ahojte nevesticky, so snúbencom mame svadbu v Auguste v Dome sv Alzbety a chcem sa opýtať ak už tam…
lucia_cornakova
Pred 5 rokmi
1
Oblek pre ženícha - kde?
Čaute nevestičky, mám takú dilemu .... viete mi poradiť kde zohnať pekný oblek pre ženícha? Alebo …
zajo123
Pred 5 rokmi
6
Dymovnice na fotenie
Ahojte, chcem sa opýtať, či máte niektorá skúsenosť s farebným dymom na fotení? nefarbí to náhodou …
lucia_srpyro
Pred 4 rokmi
7
Ovocné misy
Ahojte, ponúka niekto ovocie misy a ovocné poháriky ?:slight_smile: Svadba je v Košiciach 22.8 :sli…
petaema
Pred 5 rokmi
1
Kvetinova vyzdoba - ceny
Ahojte nevesty, chcela som sa spytat tych co mali kvetinovu vyzdobu na svadbu zvlast objednanu z kv…
turanska
Pred 5 rokmi
6
Svadobná agentúra na zorganizovanie sobáša v prírode
Ahojte, nepoznáte nejakú svadobnú agentúru, ktorá by nám pomohla zorganizovať svadobný obrad v prír…
111michaela111
Pred 5 rokmi
1
Svadba v Rimavskej Sobote 3.10.2020
Dobrý deň, hladáme Dj-a na svadbu kde budú aj hostia z maďarska, takže by sa mohol orientovať troch…
marosch_video
Pred 5 rokmi
6
Fotograf na fotenie pred sobášom na 3.10.2020 - Košice
Ahojte, potrebujem fotografa len na fotenie pred sobášom. Košice, 3.10.2020
thalia339
Pred 5 rokmi
4
1
2
…
106