Coronavirus a svadba 2.5.2020
@lilnicol ja takisto zatiaľ nič neruším... Svadbu máme mať 6. júna, ale nechcem sa zatiaľ unáhliť. Počkám do konca apríla. Keď bude situácia zlá až kritická, vtedy začnem všetko riešiť. Zatiaľ tomu dávam voľný priebeh. Takisto neverím tým štatistikám, že má byť na Slovensku nakazených 500 000 ľudí... Tlač to zbytočne nafukuje a strašia ľudí...
20. mar 2020- Sponzor fóra
my mame 4.7. a presuvame...
Resp name 2 moznosti: bud pockame , s tym ze to mozno nebude vobec mozne, alebo s 10 ludmi a prelozit to uz nebude kde az na 2021.
Alebo to prelozime teraz aj ked az na november nakolko je vsetko full...
V maju, juni urcite ziadne velke svadby nebudu, aj vobec.. a v juli no neviem. Tiez planujeme rok, mame vsetko!!.... ale ja chcem svadbu so vsetkym , nie obrad s rodicmi a obed.. kedze mame mat 100 ludi..
a teraz co budem cakat do 29.6 kym poslem pozvanky ci to bude nebude??? takze zistujem u kapely saly foto video kde vsade name zaplateny termin, ze kedy v jeseni su este volni, a ked najdem zhodu, idem do toho......21. mar 2020my mame svadbu 23.5. a stale trosku dufam, aj keby par ludi odrieklo , mne hlavne zalezi na rodine co je v anglicku co je tazko predpovedat ci budu lety ,ako sa to u nich vyvynie. Ja som hladala asi pol roka salu, cize aj keby som teraz vetkych obvolala na jesen uz nic nie je volne, a cez tyzden hmm, ako mne je to jedno ale vela ludi si mozno nebude moct zobrat volno a zas problem s angklickou rodinou tam nemozete len tak zobrat deti zo skoly
Jasne dala by sa presunut svadba na dalsi rok, ale my sme uz chceli riesit byvanie, a rodinu, predsa len tie hodinky tikaju, nech mi nikto nehovori, Takze ja som nahnevana na cely virus, na vsetkych nezodpovednych ludi, ostatne krajiny ze to beru na lahku vahu, lebo aj ked neumyselne ovplyvnilo to plno ludi, a nechcem byt malicherna ja rozumiem ze su dolezitejsie veci v zivote, Ale mame len jeden zivot tak ho chcem prezit podla mojich predstav a nie prisposobovat sa ..
21. mar 2020@martinao05 ahoj. My mame svadbu 23.5. A nehodlám ju rušiť alebo presúvať. Mám už všetko nachystané takze kopec peňazí to všetko stalo. Vezmeme sa v ten dátum aj keby to malo byt o dvoch svedkov. A hotovo
21. mar 2020@winkysmile úplne súhlasím. Tiež mám na to presne taký istý názor. Nebudem sa nikomu prispôsobovať. Tak nech nám praje šťastie aby sme obe mali svoju vytúženú svadbu toho 23.5. Budem na Vás myslieť pretože mám rovnaký termín 💛
21. mar 2020@z.junasova moja sestra rovnako 2.5. svadba a bábika v septemri na svete ale nemôže byť ani menšia svadba trebarz o najbližších ľuďoch? S tým, že by ste hostinu spojili s krstinami?
21. mar 2020@18denka5 To by sme nechceli, chceme nechať hostinu so všetkými, ktorých sme už pozvali, má nás byt cca 75 a viac sa nám páči verzia hostiny budúci rok, sľub si len obnovime.
21. mar 2020@11lucia11 nám na matrike aj v penzióne, kde bude hostina povedali, že sa máme ozvať po Veľkej noci. Ale veľké šance tomu nedávam, nič sme zatiaľ nerušili, len sme všade ohlásili aj variant presunutie svadby na 1.5.2021 a termín sme si rezervovali pre istotu.
21. mar 2020Ahojte dievčatá..my máme mať svadbu 2.5...tiež som z toho zúfalá..všetko máme nachystané na tento dátum..výslužkové víno doma pre 120 ľudííí...nevieme čo urobiť..stále čakáme..ale určite nepovolia svadby si myslím..a ak aj áno, už teraz nám niektorí povedali, že určite nebudú riskovať a že neprídu..tak zvažujeme len na úrade svadbu a v novembri v kostole so všetkými...
A všetky nás to stálo kopu času, vybavovačky, a aj peňazí a teraz toto....ale zasa na druhej strane si hovorím, že sme zdraví a to je celé teraz najdôležitejšie....21. mar 2020My máme 09.05.2020 a už som sa zmierila s tým , že svadba v pôvodnom termíne nebude. Tiež máme už oznámenia vytlačené, v obrúčkach aj na pohároch dátum. Predbežne sme si rezervovali termín aj na 26.09.2020. Osobne si myslím , že v máji tieto obmedzenia ešte búdu trvať a aj keby nie ľudia sa stále budú báť
. Je to na nervy sama som zúfala všade nám povedali, že máme počkať aspoň do veľkej noci a , že potom sa uvidí
21. mar 2020@winkysmile ahoj presne takto to beriem aj ja, moze to vyzniet sebecky ale cakali sme so svadbou rok a pol od zasnub lebo sme hladali byvanie a teraz sme uz chceli lebo chceme aj rodinku..mame cez 30 a myslim najvyssi cas..a minuly rok sa vydali mladsie baby v rodine a maju uz deti a beztak mi bolo blbe ze ja az teraz, a do toho pride korona? No uzasne..velmi chceme svadbu v kostole s hostinou a dieta azz po svadbe no ja sa uz bojim to riskovat, a cakat, aby som potom vobec dake babo este mohla mat..
25. mar 2020- Sponzor fóra
@11katy11 Presne toto riesime aj my
Tiez uz budem mat 32 tento rok a s babatkom cakame len kvoli svadbe. No a ta sa mozno zrusi
Mne sa to ozaj nechce prekladat o rok a cakat aj s dietatom zase o rok...Takze az sa nepodari hostina tak ako ma tak sme zmiereni s tym ze urobime iba obrad.
25. mar 2020my sme mali termin 4.7. A zrusili sme ho uz - presunuli na 17.10. A presne koli tomu ze cakat si buduceho roku uz nechcem, uz by som chcela mat ine starosti..
), lebo zase, na svadbe chcem mensie brucho ako teraz, nie vacsie
.
Ja viem ze mnohi cakaju, mohli sme aj my, lebo ktovie co bude. Ale viac by ma to mrzelo 30.6 keby rusim ako teraz. A hlavne teraz sme stihli este vsetko najst volne aj na jesen.. Kto je ok aj so situaciou ze 10 ludi, strng a domov tak jasne, ale my mame 100 ludi, saty kapelu salu a vsetko to chcem tak ako som si naplanovala, aspon priblizne) Ja viem, clovek mieni.... uvidime. A riesenie teraz maly obrad a o rok hostina... neviem, ako to riesite? date si svadobne potom? ci co len tak sa stretneme vsetci v sale pri prilezitosti akej?
) Neviem to asi nie, hostina potom , to pre mna uz ako nikdy
.
Kazdopadne vam vsetkym drzim palce, bodaj by to bolo uz ok v lete a do jesene uplne spokojne25. mar 2020Presúvate termíny skúste mi napisat možno budem mat volný termín aj pre vás. Dj na vašu svadbu.
26. mar 2020my máme svadbu 2.5., oznámenia skoro všetky porozdávané, obrúčky vo výrobe s tým, že dátum tam bude... ja nič neruším. ešte sa musím spýtať na úrade, či nás vôbec v ten deň zosobášia - ak to nebude problém, budem spokojná. bez hostiny sa obídem, prípadne to spojím s kolaudáciou nášho domčeka. osobne sa mi nechce zase rok čakať a plánovať.
26. mar 2020@andrejka_007 my máme 6.6. tiež, zatiaľ ju nerušíme. Tiež sa chceme rozhodnúť koncom apríla, začiatkom mája.
26. mar 2020@11katy11 v podstate áno, obrúčky dávame do výroby dnes, a už len oblek (a vybaviť autobus pre svadobčanov), ináč všetko ostatné máme a ja si pomaly dorábam posledné veci na výzdobu, šaty som našťastie stihla ešte v novembri, tortu, koláče... zasa ja si robím veľa vecí sama (výzdobu, cake bar, poháre a pod.), takže aj to zaváži
26. mar 2020no my sme uz majovu svadbu presunuli na august. Prisli sme o fotografa co ma neskutocne mrzi
ale ako povedala moja mamina: "Asi si mala vsetko prilis dokonale a rychlo naplanovane" ....a fakt mala som svadbu vybavenu za 2-3 dni. Proste na co som siahla to sa podarilo...
tesila som sa nenormalne na maj a teraz sa az bojim tesit sa na august. Chyba nam par drobnosti co som si schvalne nechavala na tieto mesiace pred svadbou v maji ale teraz to necham asi fakt na tyzden pred svadbou (pre istotu) ... :-/ velmi dufam ze v maji sa zacne situacia ukludnovat a od juna sa budu konat vsetky svadby podla planu. Ja uz v majove svadby neverim hlavne kvoli opatreniam, hraniciam a strachu ludi....
26. mar 2020My sme mali svadbu naplánovanú na 2.5.2020
, ako prvý sa ozval DJ, že ostatní mu to už začínajú presúvať, tak sme k tomuto kroku pristúpili aj my. Momentálne sme to presunuli na 3.10.2020 a dúfame, že situácia už bude lepšia. Sme radi, že sme našli dátum ešte tento rok a že dátum vyhovuje všetkým, ktorým sme zaplatili zálohy.
27. mar 2020Presúvate termíny skúste mi napisat možno budem mat volný termín aj pre vás. Dj na vašu svadbu.
30. mar 2020Takze svadbu som uz presunula na pondelok 14.9. kedze v utotok je sviatok, Hadam sa dovtedy vsetko zlepsi. DJ, Starejsi, saty , zakusky , sala, sa presunuli bez problemov. Obrucky mame bez datumu, kedze v cechach boli obmedzenia prisnejsie a neboli by stihli dodat obrucky na cas. Aj oznamenia som stihla stopnut vcas. Drzim vsetkym nevestam palce.
9. apr 2020@natalia123456789 19.9. a teraz to už vyzerá oveľa pozitívnejšie
9. máj 2020@ccathrine áno
asi budeme viac prekvapení , ak vyjde pôvodná vízia svadby s hostinou
uvidíme ešte ako to bude o 2 mesiace, či sa niečo zmení alebo nie
9. máj 2020Ahojte,máme svadbu 6.6.2020,má niekto v podobnom termíne? Povedali nám,že v kostole max. 63 ľudí,nám to stačí. Ale chceme obrat bez rúšok (aspon pre nás) ,neviete ,či keď si spravíme CovidTest,tak nemusíme mať? Videl som v TV,že boli bez a odovodnili to takto.
Dalšia vec je hostina,nepočítame s nou,ale čo sme sa bavali s tetou,tak ze v kulturaku/sále sa hostiny robia.. ze si prenajmu priestor,zabezpecia catering a žiadne obmedzenia?26. máj 2020
Nenašli ste čo ste hľadali?
Umenie, podujatia, svadby, eventy... v kúzelnom prostredí s historickým nádychom.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Septembrovu svadbu by som isto nerusila, to je este dost daleko a mas cas, budes vidiet ako sa to vsetko vyvija, no moc by som si priala, aby uz vtedy bolo vsetko zas tak povediac v starych kolajach