Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
no tak cafte, prave som dorazila zo skoly a ako som spominala, mam na chuj den
csikike viem o com rozpravas, prave som bola s drahym na obede a povedal, ze notar si bude pytat vyse 9000 a ze to este bude len dedicke a ze o darovani zatial nebola rec
som taaak vytocena, ze az a o excitacii mojho draheho ani nehovorim, chuda10. máj 2006zab_ka, pripadam si ako optimisticka krava, ze nam vsetko vychadzalo podla planu a bolo by to vsetko prilis krasne nato, aby to bolo realne.
alen, my sme to vedeli od zaciatku, ze sa zoberieme, spoznali sme sa pred 4 rokmi a zalubili sme sa na 1 pohlad a odvtedy je to stale tak, byvame spolu 2 roky a obaja sme si isty ze chcem s tym druhym zostarnut a by spolu nech sa deje co chce.10. máj 2006chapes ale taketo "detaily" sa objavuju az tesne pred! keby som na to bola pripravena ...napriklad etraz drahy seriozne hlada, podla coho si notar chce vypytat tolke prachy, nasiel tabulky a podla nich to urcite nie je
a aj v tvojom pripade, dozvies sa taku vec nahodou ... este ze mame tych muzov!10. máj 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Ja zbožňujem vybavovanie a zháňanie čohokolvek

Budeme to mať v Šalskom kostole a odtiaľ pôjdeme do Reštaurácie Lukas ( ale povodne som to chcela mať v Cardinali ) A ty? Mesiac pred sobášom to asi býva, myslím tú neistotu a tak. No také niečo asi musí byť