Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
juuj prave prisiel drahy na icq na utork je zvolane konanie, jupiiii x-)
csikike zatial neriesim neviem, s drahym sme sa chytili, ked som povedala, ze chcem net :-(
a ak pojdem hned v septembri prec neeviem, ak budem doma a v robote nie je problem ;-)
ak pojdes prec, tak aj tam budes mat pristup na net...mi chceme domov tiz, ale zatial riesime prednejsie veci ako PC.
Tak uz je to na veeeeeeeeeeelmi dobrej ceste ;-) ani sa nenazdas a uz pojdete vyberat kachlicky ;-)
x-) esim sa veelmi, drahy to vraj uz dnes chcel vybavit, skoda, ze notar nemoze, by sa to skratilo o dost
jaaj mozem sa ist ucit, som spokojna
a ty pekne utekaj na vlacik ;-) , kaprik bude pracovat a ucit sa
a zajtr apoklabosime, co nove (hlavne ty) :-D
nie, vraj musia mat evidenciu odpracovanych hodin, a aby vedeli kto je vo firme... :-o , ale ked mas nadcasy tak mozes ist skor, to je super, sice doteraz sme ani nadcasy nemuseli mat, len sa slusne spytat ci mozeme ist ;-)
Ja nie moc prijemne. Vcera som zistila, ze si stred moc nepamatam a 1 otazku vobec neviem. Uvidim, co sa mi podari dnes, ale nechce sa mi uz vecer ucit.
V kutiku srdiecka Vam zavidim, ze uz budete mat po statniciach a na mna to caka koncom novembra. Ale snad to bude jednoduchsie, ako teraz. Vtedy si budem brat aj dovolenku a budem sa ucit aj cez den, nie len po veceroch.
zabka, neboj, ved to zvladnes super.
Ozaj mozem vam poradit, maju samodrzky biele v tej obuvi vedla DM cena 189.- ma super hrubu cipku, ale nemaju smotanovej farby
Smotanovu farbu maju v tom obchodiku vedla zeleneho domu, cena 204.- tiez dost hruba cipka
a nemas foto tych kremovych? a aj svojich? a hlavne, ze si uz spokojnejsia a istejsia, mas vybrane krasne satocky neboj ;-) a hlavne s ati k tomu hodia kvetinky z bizu