Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
kaprik, myslim, ze si si nemohla vybrat lepsie...a vyzdobu si vsade (skoro) musis robit sama. Ja vyzdobu este nemam presne ako by som chcela, je toho viac takze bude musiet zasadnut schvalovacia komisia a prejdeme si vsetky a nieco vyberieme, ale to az buduci tyzden...budem musiet pokukat aj co ponuka zahrada
Mne sa zatial nepodarilo najst stuhu bordovu, ale na nete som videla taku krcenu papierovu co pouzivaju v kvetinarstvach. Skusim pohladat obrazok a potom to sem hodim.
Ja ked nenajdem bordovy, alebo oranzovy vlizelin tak tiez poprasim pre bordovu stuhu, ale nie papierovu, lebo ta pusta a mohla by pekne zapackat biele obrusy, takze radsej hladaj latkovu, ak mozem poradit
http://www.kala-dekorace.cz/eshop/ind...
asi ten link nebude dobry, ale po cesky to je stuha mačkana papirova, alebo este stuha na dvoch krajoch je zlaty vzora potom tzv. serpa.
Aha, teraz este hladam, kde by sa dala objednat stuha. Ja by som najradsej taku satenovu bordovu a a aspon 10 cm siroku, ale ked nenajdem, tak aj 5 cm siroka bude dobra.
:-( som sklamana, vela som sa nenaucila, aj ked som nad tym sedela, naozaj vela veci vidim prvykrat
ale hej asi to bude tym, som sla spat ked zacala vecerna nevesta, to uz som nemohla pocuvat ...
ale s verou ta tzv. nocna show, opat bola krcovita a mala tam tichu julku a flasika, na nich som zvedava nebola a kedze sa mi krizili ocka, zavelila som koniec
aha, som si nevedal predstavit co si tu kukala :-D .
Sa teraz trocha budem chvalit, boli sme na skuske obleku a vytesujem sa, ze sme sa rozhodli pre tu svetlu farbu, drahemu velmi sekla. A este sme dostali aj kluce od bytika :-D :-D :-D
jemu sa strasne paci, bol cely happy, vysmiaty buduci zenich. :-D . Dnas idem do salonu s mamou (ona ide skusat saty spolocenske, a mozno ja dake ine svadobne :-D
to je dobre, ak je zenich spokojny!
super tak si to prezri, mozno ti nieco padne do ocka ;-) a to je dobre, ze si tvoja mamina ide pozicat saty, moja ma depresie z toho, ze do nicho takeho sa nevojde ... vcera si vytesena kupila bluzku a ziarila (a pritom nie je tucna, neviem)
zabka, neviem ake cislo nosi tvoja mamina, ale pytala som sa v GA aj na vacsie spolocenske saty a babenka bola zlata, vraj sa daju prisposobit a hned z fleku mi ukazala par. Tak som zvedava ako to dopadne, bo moja maminka ma 50-52