Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
tak to urcite najdes lepsie v TT ako v SA a po minulej skusenosti by som nad kupovani v GA ani nerozmyslala. Uz mas predstavu ake by malo byt? Ja este musim kupit nohavicky, ale este som ani nehladala :-D
Ahojte, tak uz som tu, dnes sa vratil kolega, co mal 3ho svadbu takze sme pracovne zapijali :-D , vcera som vybavila kadernicku, aj mi spravila uces, mam to aj odfotene, ale drahy ma v skole fotak, takze az vecer hodim foto. Bola dom objednat nasu hlavnu tortu (3 posch. kockatu) a skoro som na zadok padla, cena bude 1800-2000.- a to sme hovorili, ze nema byt prilis velka, len taka akurat, ale akonahle sa povie svadobna, ceny sa rapidne dvihaju :-N . Kupila som si aj umele nechty.
ahojte, Ing. Antonia Gyongyova pozyva dnes vecer Salanky na zmrzlinu :-D . Kto mozea chce prist? Som sa rozhodla, ze idem na otocku domov, tak ak mate chut ...
csikike takze dnes uz mas taketo vybavocky ... pekne
Kaprik nemusime byt dlho ;-) a pojdes sa uckat, aj ja by som mala luskat anglinu na prijimacky ale vobec sa mi dnes nechce