Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
dobre ja som chcela zobrat len aj csikike, ta v sobotu nebude moct :-D , bude mat ine rande
inak ja som dostala definitivne kosom od draheho na sobotu :-( , pojdem solo
No solo idem aj ja takze budem rada ak mi urobis spolocnost. A na zmzku mozeme ist spolu aj buduci tyzden. To uz budem mat po skuske. A ked ju neurobim opravny termin je az zaciatkom jula.
Hodila som obrazok 1 nahrdelnika + nausnic do svojho albumu. Myslite si, ze by sa to hodilo k mojim satom. Nakolko na boku je ta kvetina a aj vrch je so vzrom akokeby kvetin myslela som si ze nieco take by mohlo byt.
Neviem, vobec neviem ake bizu. Cez obed som vybehla a pozrela si saty, ale nemala som tu fotak a ten detail siet je taky, ze som tam akokeby male kvietky a okraje su striebornym povysivane a aj rukavice by som mala mat take. Tak by som chcela bizu asi kvetinkove.
Nausnice aj ja mam radsej kratke, ale prilezitostne znesiem aj take. A vlasy budem mat asi z polovice spustene a z polovice vypnute.