Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala. Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) . Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to! My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme. Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Odpovedať
Ja by som vam dala vediet v utorok a popripade v stredu by som napiala sms.
Odpovedať
tak ja sa lucim nateraz, papa
Odpovedať
Ahoj
Odpovedať
ved sa este dohodneme :-)
Odpovedať
ahojte, nejako ste stichli
Odpovedať
Hej, ale ja som tu.
Odpovedať
Asi bude fakt pravda, ze t y nas tu drzis pohromade. :-)
Odpovedať
jasne, zabka. Ako mas dnes cas?
Odpovedať
dnes nijak uz som v robote :-| , nechame to na buduci tyzden kaprik dakujem
Odpovedať
oki, prave sopm sa dozvedela, ze vo stvtok rano odchadzame ]-(
Odpovedať
no ale apson mas den volna cez tyzden ;-)
Odpovedať
to by som mala tak ci tak, ale nevadi, manzel bude cely tyzden dlho v robote, takze sa nestretneme tak ci tak, a budem tam len 1 noc
Odpovedať
Článok sa načítava...
no vidis aj to ma svoje plus, pocujte ja som vazne v depke a nestastna sama zo seba, neviem co skor
Odpovedať
preco?
Odpovedať
Teraz ti zabka verim, lebo ako som vcera pisala aj ja mam depku.
Odpovedať
baby, neblaznite, z coho mate depku?
Odpovedať
aha, kaprik, takze ty z pocasia?
Odpovedať
Csikike, zobrala som moju mamu do salonu ukazat jej saty a ona, ze k tomu sa nehodi obojok na krk ale len nieco jemne. Drahy nechce aby som mala korunku a zavoj. A ja teraz vobec neviem, ake sperky aky uces, lebo mamine sa nepaci taky moc zlozity, ona si predstavuje nieco jednoduche .... A tak uz sama neviem, co chcem a ako to mam od kadernicky vyzadovat, ked neviem co? Kaprik hej, uz mi to dochadza, hned ako som prisla do ba som sa s drahym povadila, ze on sa nestara a ze ja nemozem na vsetko mysliet (aj ked urobi, co mu nakazem), ale ako mam mysliet na vsetko? Ved vela veci mna ani nenapadne!
Odpovedať
zabka, nedaj si do toho kecat od nikoho, jasne, ze rady mozes pocuvnut, ale ak sa ti paci korunka tak si ju daj, ak sa ti paci vypnuty uces tak si ho daj, bude to predsa len vas den a nikoho ineho. A sperky...? Nad tym sa tiaz netrap, vsetko sprav podla seba. Uvidis, ze nakoniec ta aj tak kazdy bude ospevovat aka si krasna. ;-)
Odpovedať
no ale dostanu ma take veci dva tyzdne pred ... som slaba povaha
Odpovedať
Ani podla mna si nevsimaj to co che iny, ale riad sa podla toho, co to hovori tvoje srdiecko!
Odpovedať
uvidis, ze to casom prejde, len si predstav ake nadherne fotecky budete mat a o par dni uz budes mysliet len na to, ze jedine na com ti bude zalezat, je ze si budes brat muza, ktoreho z celeho srdca milujes a aj on teba ;-) a na take drobnosti sa vykasli (viem, teraz sa mi hovori lahko, ale naozaj je to tak a po svadbe budes aj ty toho nazoru), zatial vsak, ak potrebujes s niecim pomoct tak ak budem vediet, rada pomozem
Odpovedať
ale ked ja uz neviem, ja som si myslela, ze vsetko mam jasne, co ako bude ale naozaj vela veci uz nestiham a tak mi je to jedno .... uces asi takyto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ... tento asi zvitazi, nech som trochu romanticka nevesta http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
k tomu poslednemu ucesu sa nehodi korunka, podla mna, ale je krasny.
Odpovedať
csikiek dakujem, ja viem, ze presne tak to bude, aj na promocie som chcela mat raz profesionalne urobene vlasy a dopadla som ako som dopadla (to som si aj ja mohla spravit, vobec sa mi to nepacilo) ale inak pomoc budem potrebovat: baby, kto vsetko ma dostat pierka? evi vcera som aj ja bola v tej galanterke, ale mama povedala, ze si sami spravime, len neviem, kolko ich treba ...
Odpovedať
zabka, pierka sa davaju vsetkym svadobcanom, okrem svedkov, ti by mali mat kvietok (my sme mali kvietok aj pre rodicov)
Odpovedať
Ten uces na obrazku v strede by sa ti hodil a ak sa ti paci korunka,kludne si ju daj a uvidis,kazdemu s ato nakoniec bude pacit. :-)
Odpovedať
a vlasky si mala suprove, aspon mne sa to pacilo, take jednoduche, ale elegantne. Celkovo ti to velmi pristalo ;-)
Odpovedať
no tro ste to nevideli zo zadu, trcali tam konce rovne, nevedela ich schovat, aspon keby to bolo natocene ale co uz, som mudrejsia ;-) dobre rodicom som chcela nieco viac ako len pierko ale to znamena, ze aj zenam? :-. vobec som sa nezamyslala nad tym
Odpovedať
nie, vsetkym daj rovnako okrem svedkov a rodicov.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?