Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • Tak to chapem kaprik 🙂 tiez som rada,ked si ludia vsimnu,ze uz som zadana 😃 ,ale u mna si vsimnu aj pri pisani,kedze som lavacka.

• Csikike,zabka..ono je to asi jedno,hlavne,aby sme sa dobre citili.. 🙂 🙂

• Ze som si to este nikdy nevsimla.

• Sponzor fóra
  • kaprik, vidis to ma nenapadlo, ze si hned vsimnu moje okruzkovanie 😃
    no intrak mame zaplatny dodones ale musime to este predlzit, podla mna o dva tyzdne urcite, do svadby sa nepohneme a aj potom to pojde asi pomaly 😐

• a tetka sa uz rozhybala so stahovanim veci?

• Hej, svadba sa vam uz blizi.

• zabka a preco ste este na intraku?

• neviem, nebola som z drahym, ale vraj uz sa bavili o klucoch, ze da da a nakoniec zabudla 😒 a drahemu bolo blbe tlacit,a le ja uz na neho tlacim, takto nas intrak bude stat este dobre 3 litre, ale co uz, ma to aj svetlu stranku (zaplatim si este na mesiac net 😃 )

• Vidis, aspon tu mozes zavislacit kazdy den az do svadby.

• evatu lebo, este su tam veci, ktore chce teta upratat
    kaprik ani nehovor, uz mam strasnu depku (nechcem byt stresovana, tak radsej depresivna), bola som si vcera v galante dohovorit skusku, poslednu ... drahemu som kupila aj novu svadobnu kravatu
    a ja este nechcem mat svadbu, ja chcem este cas na pripravy 😞

• a este aj kusok po 😃

• kaprik to asi nie, chystam sa byt v sali, musime ist aj buduci tyzden, drahy ma skusku obleku, ja hadam konecne skusku makeupu a vlasov a nakoniec skusku siat ... takze kto sa chce v stredu stretnut 😃 (je sviatok, tak predpokladam, ze budete so svojimi drahymi)
    ale zavislacit asi budem, nech sa na chvilu upokojim 😎

• moj drahy manzel robi aj v stredu, mne vyhovuje cely buduci tyzden (teda, ak sa dnes konecne dozviem ci odchadzame na sluzobku v pondelok- alebo vo stvrtok )

• idete aj ked je kratky tyzden?

• no jo, asi ano, ma sa ozvat dnes chlapik 😠

• Sponzor fóra
  • hmm, to potesi, konecne sviatok a ty budes na ceste niekde

• nie, v stredu uz budem doma

• My budeme v stredu asi spolu 🙂

• Pravdupovediac ja este neviam aky budeme mat program v stredu. Ak bude pekne, tak by som chcela ist niekam k vode.

• 😃 aj my, ale ci sa budeme na seba zalubene pozerat, to asi nie 😃

• zabka,preco? 🙂

• Ja vam budem vediet povedat az v utorok.

• tak, uz som spominala, ze som zla posledne dni a on to vzdy schyta 🤔 , ale asi budeme zdobit pernicky

• kaprik, ja som to len tak nadhodila 😉 , ved uvidime, co bude

• ale mohli by sme sa dohodnut na niecom, nemusi to byt dlho

• Mozno podvecer, ale nic neslubujem.

• A ved musi to byt streda? Ale vecer by som snad aj ja uz mohla..

• no ja jedine v stredu, vtedy prideme a stvrtok uz utekam do ba a tiez myslim, ze by to nemuelo byt nadlho

• No u mna bude zalezat od toho ci sme niekam isli a ked hej kedy sa odtial vratime.

• kaprik, evatu, hlavne si uzite den volna s polovickami, ved mi neutecieme 😉 a najma ak bude pekne pocasie

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov