Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
jaaj bambulky velmi krasne vam dakujem za podporu, velmi sa tesim, ked sa mozem o svadbe s niekym porozpravat, drahy mi sice aj dnes vykrical, ze net chcem len kvoli tejto stranke, ale akosi nevie pochopit, co mi to dava x-)
no ale ak neprsi tak je prijemne, nemam rada, ak sa clovek stazuje, ze je zima, pride leto a vsetci somru, ze je hic! tak nech je tak akurat na potuilky svetom
inak mna napadlo, ze mi v stredu pojdeme asi sondovat ten brectan, priatelka mojho brachanca ma inspirovala, nech si vyzdobiom aj zabradlie, tak pojdeme omrknut, kde to rastie a kde je v lete najmenej ludi nech mozme kosit 8-)
na vahu je toho neurekom, na strane kde je aj bazar (tam kde su aj rodinne domy), kde vyrubali kopec stomov...su tam take vybetonovane cesticky cez les, vsade kde pozries je brectan :-D
ja som dnes cely den nic nerobila okrem toho, ze som navarila.. a to som planovala, ze budem upratovat a zehlit... ale teraz vecer uz nic... cakam, ci pride kamoska k nam na vinko a ked nie, tak sa budem venovat muzikovi ... prave dopozeral futbal..
inak fakt, ochladilo sa ... nie je tu teraz... vsak mame cas cely zivot :-)
vcera nam dosli oznamka, tak sa tesim ... uz som dnes balila.. potajomky :-D