Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • nie nie druzicka nakratko ostrihana, uvidis na foto, teraz nemam nic pri sebe aby som dala do albumu
    a teba nebavia tieto pripravy? mna samotny den az tak nenadchol, neviem, asi som divna 😐

• Mala take vyrovnane vlasky?

• nie ona je prirodzene taka , len cerstvo vykosena v piatok, inak mala dlhe vlasky

• Sponzor fóra
  • prave vola muzik, ze dnes vecer alebo zajtra mame fotky 😵 😃 😵 , juuuj tesim sa a v pondelok teda bude svadobny album T&L 😵

• Tak sa tesim i ja.

• Ahojte, je tuniekto 🤔

• Ahoj zabka, prave sme sa naobedovali a mame do 15 tej pauzu. Kde su fotky?

• 😃 u dispecera na cd, akurat dnes o jednej som ich dostala, este je to horuci tovar 😉

• ako pokracujete s bytom?

• celkom fajn, uz sa to veeeeeeeeeeeeelmi pomaly riskuje. A vy ako? Vybrala si si kachlicky?

• aaaale ani nehovor, vcera sme boli v inom baumaxe a tam by cosi uslo a aj v hornbachu by sa naslo, ale nie je to ono a kedze neni cas vymyslat, budeme sa musiet rozhodut pre nieco

• tu v SA maju celkom slusny vyber, pri stanici v tom viper a celkom fajn ceny, ale to asi nebude pre vas realne...ako to odtrepete do BA. A kedy uvidime fotecky?

• hej ano boli sme tam, ak je to oproti cintorinu tak sa mi velmi pacila zelena kupelka hned pri dverach
    a aj tak tyrkysova, juuuuj to sa pacilo
    ale my musime mat dlazku vsade rovnaku (kuchyna, kupelka, chodba), nech zvacsime priestor a tak to vyzera na nejaku hnedu kupelku

fotecky v pondelok asi az, musim sa prehrabat dvdeckom 😃 (jaaaj som stastna, album je krasny

• Ahojte.
    To som rada, ze si spokojna.

• to ti verim. Nam tiez vysla z toho hneda kupelna. Konecne sme vcera pozreli aj my fotky co boli na dvdckach a zacinam na to spominat len v dobrom, uz ma nehneva ani ten starejsi. Manzel ti odkazuje, ze ak budete v SA a chcete vidiet hnedu kupenu tak mozete prist pozriet, do nedele by mali byt aj kachlicky...mala by byt pojazdna, okrem malovania

• Sponzor fóra
  • Mozem 2 otazocky?
    Na aku pesnicku ste tancovali úvodny tanec. My vobec neviem, aku si mame vybrat.
    Csikike, kde zozeniem taku stuhu (alebo co to je) co ste mali na oznamku. Chcela by som take nieco na vinove etikety.

• ahoj kaprik 😉

• kaprik, je to krepova stuha, z ktorej sa robia masle, my sme ju nastrihali a sulali 😮

• kaprik my sme mali Cohena Take this waltz (dlha, ale pomaly valcik), drahy mal aj klasicke valce prichystane ale tie boli rychle

csikike urcite som zvedava a v pondelok som si dala rande s kaprikom 😃 , tak by sme mohli dat to stretko a uz mozem aj ja doniest album svadobny 😎

• Nevedela by si mi take zohnat na ukazku. Nevystalo vam nieco?

• Zabka a uz vies o kolkej v pondelok.

• mam z tej stuhy, kedy chcete to stretko v pondelok? Doniesla by som ti to tam.

• ako poviete, ja pojdem asi z prace, cize o pol stvrtej som doma

• Existuje aj kremova - bledo zlta farba?

• Ja somdoma od 16:10

• bledo zltu neviem, bordova je urcite, skusim pozriet co ma mama v zasobe 😃

• dobre, kocky, padame makat, ale vecer kuknem na com ste sa dohodli. Zabka, sa tesim na vas album.

• Ja len spekulujem, mozno ze mi to nepomoze, ale poprosim ta teda aby si mi to priniesla. Staci kusok.

• Mohli by sme hned po praci.

• mohli, ved csikike este dovolenkuje a snad sa pridaju aj ostatne a moze byt ako si vy pracujuci navrhnete, kedy vam to vyhovuje

konecne sa mi vratilo cd a dvd, idem sa prehrabavat vo fotkach 😵

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov