Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
ale nie, ja len ked sa tu mazali fotky chudnucich holiek a aj tak naco tu budu, ak bude niekto zvedavy opat ich tam dam ;-) (len nie dnes, mame nieco rozrobene)
NO, dufam ze sa pacia. Nam hej. Ale asi ich tam nenecham vsetky. Ale chcela som vam ukazat. Mame este s malym synovcom, ale tie som sem nechcela davat.
No hej! Sme spokojni, keby sa nam fotky n epacili, tak ich sem urcite nedame. Sice pri zmensovani sa ubralo na kvalite, ale ved ja vam ukazem potom album ked si dame stretko.
ano, tie som studovala hned na druhej fotecke, na svadbe som si ich nestihla pozriet ... su jemnucke a krasnucke, len ten briliant malo ziari, treba pravidelne lestit :-D (ozaj a videla si tie prstienky aj pred svadbou? ci az v ten den?)
teda to je od neho krute ]-( , ale aspon, ze vedel, kam ich schoval :-D
kaprik to je super, ze si take nieco pamatas, ja len to aky bol zhon a ako bolo po vsetkom :-| a samozejme v kostole som bola nervozna, co pokazim a ako sa prezehnam