Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • Uz mam kuvu pripravenu, este si spravit naladu na pracu a mozem zacat. 🙂

• A mas novu fotku.. 🙂 🙂 🙂

• Svadobnu.

• Sponzor fóra
  • haloooooo

• Ahoj, co dobre ste robili, stahujete?

• Vidis zabka, je pravda ze nas drzis pokope ty.

• 🙂 dakujem kaprik za lichotku, ale co budete robit od stvrtka 🤔

csikike ja uz nevladzem, tak isiel muz sam, uz sme sa asi 6 krat otocili oblozeni az po krk a este je tu toho hodne 😠

• Asi si dam prestavku od tejto stranky.

• A kde budes varit a ako? Od stvrtka si mimo netu? 😞 😢

• hej, zajtra mam poobednu a stvrtok rano sme odubytovani, takze budem mlcat dost dlho 😐

• csikike musime si pohnut a najst inu stranku, nech aspon z roboty piseme 😃
    kaprik a co budes robit, pracovat?

• Mala by som. 🙂

• zabka, tak to sa pridam na MK aby sme mohli kecat, laebo ako doteraz IP

• doooobre, tak si zalozime sukromnu debatu aj tam 😃
    kaprik neprehanaj!

• Musim si dat veci do poriadku, lebo o chvilu budem nervozna zo statnic a opat budem zanedbavat svoju pracu.

• Sponzor fóra
  • jaaaaj sice ano zabudla som, ze sa to blizi, tak to uz chapem, nebude cas na ine 😉 a urob si teda poriadky v robotke

• mne sa tak nechce robit, by som spala, do 23.30 som vyberala fotky ktore dame vyvolat a potom som to napalovala...o 3 rano mi pisal bracho, tak som mu odpisala 1000 znakovu mms a od samej radosti som zavolala aj manzelovi a vsetko mu vytarala co pisal...ale rano ste ma mali vidiet, som bola ako vyprate hov.o

• 😃 snaziva noc 😃 aj ja musim dnes stihnut poslat fotky do happy, nech to stihnu zaregistrovat

• do happy? Som asi zase pripecena, co je to?

• no zabudla som spomenut, ze po napaleni cd som sla hore a umyla policky v chladnicke...ani netusim kedy som sla spat

• happy foto, posles cez net a vyvolane pridu na objednavku, ja idem dat promopcne, na tie sme zabudli 10x15 za 2 SK a male 7x9 pre mna za 1 SK

• 😃 ty si nezmar! este ze ja take napady nemavam 🙂

• Uz som o happy pocula i ja. A fotky su kvalitne?

• to je brutalna cena, my mame po znamosti 10x15 za 7 nieco a ostatne neviem

• poslem ti linku? kvalita je vyborna, ja som s nou zatial spokojna a to uz ich mame kvantum, pridu do troch dni, ak mas ine formaty, tak o nieco dlhsie

• Ja poprosim.

• jasne, hod mi to do IP, dik

• jasne kaprik, ja ze ty ju mas 🤔 http://www.happy-foto.sk/ omrknite, osobne odporucam a chcela by som skusit i ten maxi format, co si dame zaramovat do izby

• no nam to uz dnes zobrali a v piatok budu, je to neporovnatelna cena, ale uz sme to odoslali, bohuzial...vedeit to tak skor (ale aspon ma tesi, ze tam trocha este upravia fotky a neplati sa nic len cena fotiek)

• tak nabuduce budes vediet 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov