Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
jedna sa len o to, ze som si nie ista, ci sa sem chcem po materskej vratit, to je vsetko, takze mi az tak moc nezalezi na predlzeni zmluvy, aj ked by som este rada robila kym nepojdem na matersku, to je vsetko
och, nie, az take lahke to zas nebude...to bude ten najtazsi oriesok, slubila som mu, ze to necham na neho, takze nebudem mrnkat...mozno trocha, ale urcite mu nebudem pilit usi a stvat ho, ze ja chcem za kazdu cenu, nie, pockam si kym pride sam a povie, ze by uz chcel mat
dufam, ze nebudem musiet cakat do dochodku :-D
dobre, mam zaliaty cajik cakam kym vychladne a potom budem spisovat motivacny list v anglictine :-( äakos i na tom s anglinou :-D )
ale inak sa mam ok
co ty?
hihi, no s anglinou, neviem, uz sme tu davno nemali toho nasho ucitela, teraz od februara by sma mali zase zacat s hodinami...
ja sa pustam do novej firmy, ale tiez na vychode, takze som uuuuuuuuplne nadsena
no vychode ste nejaky ziadany pocuj ;-) tak este to beries s elanom? to je fajn, aj ja mam este dobru naladu lebo som na zaciatku a nic ma netlaci :-D , ked bude horiet uz to bude horsie
idem na cajik
no ja uz som ho mala vychladnuty ;-) a kedze nie som prave motivovana, idem pisat radsej poster 8-)
aaaaaale vobec sa mi nechce nakopnut do prace
ozi, kedy ides pozriet vrany?
no jo, ale aj tak sa trocha bojim, ci bude vsetko ok, nerada by som prisla o moznosti mat deti len preto, ze sme chceli cakat kym nebudeme mat to a hento...a tak
nieeee nemusis ;-) ked naberiem odvahu pojdem aj dnes ako som muzikovi slubila
prave nam doniesli novu maasinku, juchuuuu x-) tak budem mat aj spolocnost