Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
- Sponzor fóra
Ďakujem v prvom rade Zunke, že mi vytvorila album. Bez jej námahy by ste tie fotky asi nikdy nevideli
. Jééj, ja mám album, waw
.
Jasné, že mám aj viac fotiek, ale nestíhala som ich všetky posielať. Dokonca som zistila, že niektoré mi do PC neprešli a ostali vo foťáku, ale akým zázrakom, fakt neviem.
Ďakujem za Vaše chvály. Monika, dúfam, že čoskoro budú aj tie svadobné
. Lucka, áno, bola a som šťastná. Kiež by to šťastie trvalo čo najdlhšie
20. júl 2006ahoooooj mocarabia. Tak u nás to bolo tak že starejší prišiel spolu s kameramanom najprv k manželovi a to okolo 14:00. Tam spravil odobierku a išli do zvolena. Tam znova odobierka a na svadbe bol do takej jednej v noci. Skončila sa vykrúcanka, chvílu sa ešte zdržal a siel domov.
Tak sa ti to kráti, už máte všetko vybavené?21. júl 2006- Sponzor fóra
Dobré ránko
,
Zunka, veď som pozerala, čo to píšeš.
Lucka, ja by som si dala radšet tvarohovú buchtu. Ja som mala zatiaľ len psyllium.
Lucka, jasné, Janke odkážem. Fúú, už zajtra bude Janka "manželka". Sa už teším na svadbičku. Dnes ideme s Jankou ešte na Poľanu večer robiť výzdobu, lebo to chce mať podľa svojich predstáv. Tak sa vytešíme
Sunny, ďakujem
Mocarabia, vitaj po takom dlhom čase. Aj Tebe sa to už poriadne kráti, však?
21. júl 2006ooooooooooooo,ale si toho na mna vychrlila
,bizu,pohare,pierka,kiticu,makeup,oznamka,auta, tak to mam
Menovky sa budu vyrabat
Uces som si este nie ista na 100%
Sofery:budeme mat autobusy ale na moje auto uz mam
Tortu:zakazali sme ine torty,bude iba svadobna vysoka 40cm
Kolace:svokra sa este nedohodla s mojou maminou ale cukrarka je uz zajednana
Vinne etikety:nebudu,vino chceme mat v dzbanoch
UFFFFF ale to je21. júl 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
tak nám dnes doma znižujú stropy a ťahajú stierku. Nakoniec prišli až 3 murári, neviem kto ich zaplatí.
Takže moj program na dnes. zavreť sa d izby a nikomu nezavadzať.
zunka a pre koho sú tie torty?