Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
- Sponzor fóra
sicilia: Tiež hľadám obyčajné smotanové topánky, celkom hladké potiahnuté látkou. pobehala som všetky obuvy vo Zvolene a pomaly aj v Bratislave a nič som nenašla jedine také tie s perličkami, ale sú zlaté a pokiaľ na šatách budú smotanové perličky tak sa to bude dosť biť. V Poluse mali také ako by som chcela ale biele, pýtala som sa odkiaľ to vozia tak, že z Poľska
. Nakoniec skončím s hľadaním asi v tom Poľsku, nie na trhu, ale normálne v obchode. Ak by si dnes niečo našla daj vedieť.
20. júl 2006- Sponzor fóra
Zunka, no ja som spokojná nebola, takže od kočky mám ďaleko
. Účes sa mi veľmi nepáčil
, ale už je aj tak po.
Dobre, idem na sociálku a Ty Zunka mi urob album. Jááj, teším sa ako malá. Niekedy Lucka (Ty to máš bližšie) prídeš ku mne a naučíš ma tieto zložité veci. Alebo prídete obidve, ok?20. júl 2006- PRO
aj mne sa chce spať, ale o chvíločku už idem domov robiť torty, tak si nepospím
idem robiť také pekné(teda dúfam) marcipácové s priesvitnou látkovou stuhou,.... no neviem to vysvetliť, ale potom pridám fotky a ešte by som chcela vybehnúť na bicykli a potom aj so Samkom možno na bicykli a ríbezlie treba obrať a ešte sa určite niečo najde20. júl 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
takže asi to bude úplne normálna košela, ktorú využije ešte ďalších 10 rokov
sicilia, chodím často do LC a tam je tiež celkom fajn výber, takže ak nezoženieš vo ZV, tak nabehni do Lučenca.