Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
OK. všetko vyzistím. Baby myslíte že dnes bude tak teplo aby sme mali v kancli nad 29 stupňov. Vtedy by nás pustili o pol druhej. Inak tu zhnijem do pol 5. ]-(
majo je doma. A to príde montovať firma. takže neviem kolkí budú ale dúfam že to dnes stihnú. Aj ked sme včera zistili že nám zabudli vyrobiť jednu poličku pod skrinku a namiesto 3 svietidiel dodali 2. a tiež nám nevyrobili sokle. takže to budú musieť prísť ešte dorábať. Ved načo by som ja mala niečo na prvý krát v poriadku? 8-( :-D
zunka dnes už nepracuješ?
Dobrý večer x-) ,
viem, je trošku neskoro, ale nechce sa mi buvkať a to ráno idem opatrovať hneď z rána 8-( . Takže budem mať absenciu ]-( .
Lucka, tak ako dopadla montáž kuchyne? Som zvedavá, ale ja som taká :-D .
Zunka, ten obchod s lacnými látkami je za Technickou univerzitou, keď vystúpiš z busu na stanici vo ZV, nepôjdeš smerom do mesta, ale smer Západ. Je to taká veliká unimobunka. To nájdeš, je tam veľký nápis "KAPEX" ;-) . Ja sa tam tiež chystám, ale kedy to neviem :-| .
Dnes som videla Jankine fotky od Gabiky, no baby...poviem Vám, niečo nádherné :-) . Ale to sa dalo čakať. Niekedy stiahnem Janku ku mne, možno zajtra poobede a nech ich sem pridá x-) x-)
ahojte. tak ja mam kuchyňúúúúúúúúúúúúúúú. x-) Sice mi zabudli akosi vyrobiť sokle a jednu poličku a dvierka na skrinku /ktorú možno nechám tak a nedám tam dvierka/ ale tá kuchyňa je super. Je prese taká aku som chcela.
Lucka, supeer, teším sa s Tebou. A teraz sa môžeš realizovať vo svojej kuchynke :-D .
Kape, ale ja viem, že Kapex sídli momentálne za TU, tak neviem. Alebo žeby sa stihli presťahovať :-S ?
baby asi ma zabijete ale ja som uplne zabudla vyzistiť tie veci okolo torty a koláčov. Taká som bola unesená s tej kuchyne až som na to zabudla. :-N Dnes to určite napravím. :-)
Lucka ]-( , nič nemáš na pamäti :-D :-D :-D
No dnes skúsim Janke zavolať, že ak má čas, nech sa ku mne dostaví :-N .
A Zunka dnes nieje v práci, ale má kopec roboty? Ani dobré ráno nám nezaželala ]-( :-D
Lucka, ja už makám :-) . Malý je zlatý, tak sedíme tu spolu pri PC. Ale o cvhíľu ideme na prechádzku :-) .
No Lucka, nevieme čo môže zo Zunky vystať :-D .
Ináč Lucka, nevieš, či sa náhodou nebudú konať nejaké zmeny u Vás? Také že by ma chceli prijať :-D . Myslím, že nie som jediná čakateľka, ale čo ja viem :-D
ivka tak o zmenách neviem. ale človek nikdy nevie. :-)
fuuu tak to je dobrá práca. akú aj ja ceeem. ty sa možeš aj prejsť, ja tu musím čučať za PC. a dnes nemám čo robiť lebo som si všetko spravila včera všetko porobila kedže som tu bola do pol 5.
Nooo, Lucka nesťažujem sa :-) . Ale vidíš, Tebe je tiež dobre, keď máš všetko hotové. Vyber sa aj Ty na prechádzku :-D .
Tak Ťa tu nechávam samú. Idem ja teda tatata x-) .
Paaaa ;-)
Baby, Kapex sa určite za TU. Predtým bol pri Zlaťáku, teraz sa tie baby rozdelili na dve firmy. Jedna je za TU a druhá je v meste.
Lucka, čo ideš dnes dobrého variť?