Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
No konečne som tuuuuu! Nemala som robotu, takú pracovnú ale mám tu straaašne veľa fotiek (samkove narodky, mamina 50,...) a chcem to dnes všetko upraviť a dať urobiť fotky. Takže som si povedala, že kým neurobím aspoň z maminej oslavy, tak na net ani nekuknem. A ešte ma čaká nejakých 700 fotiek x-) . a ináč nestresujem 8-) Viem kde je Kapex pri TU - mám odtiaľ Owerlovku(špeci šijací stroj) a to tam sú aj tie látky? Myslím tie lacnejšie, čo má talian.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, no konečne. zunka ideš si dávať vyvolávať fotky cez net? Aj ja by som to hádam vyskušala len sa bojim aby mi potom nezabili nejakú horibilnú cenu. Myslíš že sa to viac oplatí ako vo fotolabe?
Odpovedať
Možno lacnejšie nie, ale ja by som s cd musela ísť do Lučenca, čo sa mi vôbec nechce. Tak to robím takto a už iba potom si preto pôjdem do LC cena fotografie 10x15 - 4,90Sk a 9x13 - 3,90Sk + manipul popatok 29,- Sk. A fotky sú urobené za 2-3 dni. A to Ti program sám ukazuje sumu, takže presne vieš koľko budeš platiť. A e-mailom Ťa upozornia, že zákazka je vyhotovená. Môžeš to objednať cezomňa - pošleš mi fotky+rozmer+počet kusov. Ja to objednám na svoje meno, dám to poslať do predajne do ZV a e-mailom Ti potom pošlem takú potvrdenku, s ktorou si pre ne pôjdeš. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
o.k. ale ako ti pošlem zhruba 120 fotiek?
Odpovedať
aha :-| , hmm - ak majú tak 50 kB, tak by to šlo, ale nebude potom s toľkými kB dobrá kvalita. Tak si ich daj na CD a odnes osobne. Alebo si to sama cez net objednaj. Choď na stránku Multifota a ono Ťa to bude pekne samé navigovať čo máš robiť.
Odpovedať
Profilova fotka
OK vyskúšam to. ak by to nešlo napálim to na CD a doručím ti to. :-D
Odpovedať
keď to budeš mať na Cd, tak to daj do multifota vo ZV a oni Ti to urobia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vidíííš to ma fakt nenapadlo. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Čafte. Dnes je tu nejako poriadne prázdno.. Ja som sa s Vami prišla rozlúčiť, tak sa tu majte pekne, snažilkujte (podaktoré..) a pripravujte svadby a zariaďujte. Ja idem kooneečne vegetiť! Páčko
Odpovedať
Profilova fotka
tak konečne to funguje. ]-( To už boli absťáky. :-D monika prajem ti krásnu dovolenku a poriadne si oddýchni. A hlavne aby vám všetko vyšlo ako má. Ahoooj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ale neviem komu :-D . Monika, prajem krásnu dovolenku, aby Vám vyšlo počasíčko, aby ste boli z Kréty nadšení a hlavne aby ste si dostatočne oddýchli ;-)
Odpovedať
Čafte babky. V piatok som mala dovolenku, boli sme vo ZV - kúpili sme Ľubovi topánky a objednali obrúčky a rôzne také prkotinky. Lucka: a za ten občiansky sme tam prišli až po 12:00 a oni tam už neboli ]-( , takže dnes tam pôjde ešte raz. Nemáte náhodou poruke, nejaký program, kde sa upravujú fotky na sépiu? Ja mám doma, ale teraz by som to potrebovala - a hlavne rýchlo :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Zunka, ahoooj ;-) . No vieš, keď prídeš na políciu neskôr, máš smolu, vieš ako to bežíí :-D . No tak ja taký program nemám, ja nič :-N . A Lucka, je dnes kde??? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tu. Prajem dobré ránko. Trochu som sa zakecala s kolegynami. Monike sa už žije. :-D zunka ja také niečo tiež nemám. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, tak nekecaj s kolegyňami, ale s nami ]-( :-D Nóó, ja som si tež na Moniku spomenula, že ako si užíva :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ty dnes nepracuješ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja zatiaľ nepracujem, ale o desať minút už začnem :-D . Dnes budem celý deň, noo cca do 16,30 h, ale popritom chcem stihnúť sociálku a zmerať steny v byte, kúpiť farby....ak sa to podarííí :-S
Odpovedať
a aké farby chceš kúpiť, ivka?
Odpovedať
Profilova fotka
Zunka, myslíš aké aké? :-D Farby, odtiene? No obyvkospálňa bude žlto-oranžová, kuchyňa zrejme zelená a chodbu necháme bielu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a už máš ivka aj zmeneté to trv. bydlisko?
Odpovedať
ano odtiene som myslela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zunka vy ako pokračujete s prerábaním. Ade ste si objednali obrúčky?
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, ešte nie, ale tento týždeň by som to chcela zmáknuť :-) , lebo už budeme mať aj zmluvu z mesta, tak najprv musím mať vybavené to a potom políciu x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivka a kto bude na tej zmluve. Len drahý či aj ty?
Odpovedať
obrúčky sme tam, de si poradila - vedľa priora. Boli sme síce kuknúť aj inde, no tie ceny sa nedajú porovnať. Sú ako akoby tri pásiky - tie krajné je žlté zlato a stred je biely a gravírovaný. Nejak som nevyberala, čo sa mi páčili, tak som ukázala, že tieto a bolo. a prerábanie? No spálňa je už celá. Ale kuchyňo-obývka je ako po bombe. Vybúraná priečka, všade porozbíjané tehly, omietka a tak. A Ľubo má nejakého bacila v uchu, tak nemôže byť teraz v prachu :-( . Tak to bude trošku stáť. Ale voda a elektrika sú už naťahané.
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, ja neviem. Zrejme len on, keď on mal žiadosť o pridelenie bytu. Ale neviem, či sa ho nebudú pýtať, s kým tam bude bývať. Ja neviem, ako je lepšie, lebo ak tam nebudem napísaná, nebudem si môcť zmeniť ani trvalý pobyt a tým pádom nebudem mať dávku v HM :-S :-S
Odpovedať
Profilova fotka
veru, lepšie by bolo keby si na tej zmluve bola aj ty. Ved tam budete bývať spolu tak nech ta tam napíšu. A potom by si mala nárok aj na príspevok na bývanie. zunka super že ste si tak rýchlo vybrali. A s tým bordelom ti to verím. Ja už konečne žiadne tehly v obyvke nemám. Cez víkend sne vyrovnali podlahy a vymalovali. takže tá najväčšia špina je fuč. Konečne po 3 mesiacoch. Do konca týždňa sa položia podlahy a potom si konečne dáme dvere. Jupííí.
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, tak to tak urobíme :-) . Lebo vtedy, keď sme mali ísť do pôvodného bytu, tak sa môjho bývali s kým tam budem bývať a povedal, že so mnou, takže by som tam mala byť. Ale neviem, či to budú brať ako že ho máme spolu, keď je to nájomný byt. Ale na meste mi povedali, že nám dajú vyrozumenie, že tam budem aj ja. No proste domotané je to. :-S Lucka, tak konečne tomu dávate želateľný look :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ivka stačí ak by si bola na nájomnej zmluve a aj tak by si mohla dostávať príspevok na bývanie. Teda aspoň u nás vo Zvolene. :-D veru konečne sa to začína podobať na obývateľné miestnosti. :-D Dnes nám ešte maliar ide namalovať jednu stenu nejakou zvláštnou špongiovou technikou, bude taka silno oranžová, tak som velmi zvedavá ako to dopadne.
Odpovedať
Profilova fotka
Nooo, Lucka tieto špongiové srandy sú preknučké, už som ich videla x-) . Hééj Lucka, tak ja idem radšej k Vám do ZV, budem mať viac prachov :-D . A príspevok koľko môžem dostať?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?