Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
mocarabia
Autor diskusie
02.01.2006
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
jajus
09.10.2006
arimzv aj ja sa pripájam ku gratulácii :-)
Odpovedať
arimzv
09.10.2006
Jajus aj Tebe dakujem krasne. Baby ste vazne zlate :-)
Odpovedať
Profilova fotka
iwuskaaa
09.10.2006
Sunny, počasie je ani neviem povedať aké. Svieti síce slniečko, ale je chladno aj tak. Už sa leto skončilo a myslím, že nebude ani riadna jeseň a rovno sa nastolí zima, brrr ]-( . Ja tiež nemám rada zimu, ale za to si potom vychutnám jar :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
09.10.2006
sunny vidíš, väčšinou to horšie znášaju rodičia ako deti. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
09.10.2006
baby všimli ste si že dnes sme to boli skoro celá zostava? to su už nestalo véééélmi dávno. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
monika23
09.10.2006
Jééj, ďalšia tehuška v našej téme. Gratulujem! Tu to už začína byť infekčné, asi by som sem nemala chodiť často :-D :-D . Babky, ja tiež asi budem meškať, ešte sa budem musieť dohodnúť s drahým, či ma hodí do DT. S Gabikou by si sa Iwuš mohla dohodnúť na šiestu, aby sme tam už boli všetky. Sunny, to je super, že to malý zvláda.
Odpovedať
sunny6
09.10.2006
lucka tak v tomto mas 100% pravdu, i ked su i v detoch vynimky kedy sa od mami nepohnu ani na krok,a to aj doma. Ked som bola na SK prisla ma pozret byvala spoluziacka zo zakladnej zo 6 mesacnou dcerkou,ale ta malicka len plakala......stale ju mala na rukach a ked som sa snou rozpravala,musela som sa pozerat do steny,ak som sa kukla na nu hned zacal vreskot,inak bola zlata,len potrebuje kontakt z ludmi :-| iwus to aby sme oprasili krpce a capice :-D lucka dozvies sa na dalsou ultrazvuku co to bude?
Odpovedať
arimzv
09.10.2006
Monika dakujem :-) Lucka citam, ze nemozes pizzu, ak si dobre pamatam, tak si ju velmi zboznovala :-D ja som zas mala kazdy den sladke a teraz mi to vobec nechyba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
09.10.2006
veru pizza bola jedlo č. 1. teraz mi už vadí aj tá vona. ja som sladké tiež zo začiatku nemohla ale už sa dostávam do starých kolají a aspon 1 čoko denne musí byť. :-D inak čo sa týka jedla tak mám chuť len na všetko nezdravé. ale dr. povedala že prvé mesiace mám jesť čo mi chutí. hlavne aby som jedla. lebo na začiatku som schudla 3 kilá.
Odpovedať
sunny6
09.10.2006
zunka len teraz som si kukla albumik-no nadhera,bola si hrozne krasna,vazne,na niektorych fotkach si sa mi podobala na Lucku Vondrackovu,samozrejme ze si este krajsia ;-) ,ale aj vyzdoba-no vyzeralo to super :-) ked som ja bola v tehu mala som stale chut na cinu a pecene rebierka,ale naopak nechutilo mi ovocie a zelenina,musela som sa nutit... :-p
Odpovedať
arimzv
09.10.2006
Lucka a co budes potom robit v pizerke o tyzden v piatok? :-D bude to pre Teba asi dost narocne.
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
09.10.2006
tam tu pizzu až tak necitiť a dám si niečo iné. napr. nejaký sladký kokteil. mnamky. :-p :-D a možno mi dovtedy začne znovu chutiť pizza. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
09.10.2006
ja už letim domov. tak pekný zvyšok dňa a dufam že zajtra sa tu niekto ukáže. :-)
Odpovedať
arimzv
09.10.2006
papa, zelam Ti este pekny den.
Odpovedať
Profilova fotka
jajus
09.10.2006
Iwka volala si mi ? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
monika23
09.10.2006
Zunka, poslala som Ti to foto, bude to treba upraviť, no veď uvidíš, či sa Ti to tam hodí.
Odpovedať
zunka
PRO
10.10.2006
A dám na tú koláž Moniku, Arim, Janku, Lucku,mňa, Iwku a Gabiku? Všetky nás fotila, však? No nemám Jankinu fotku, preto prosím pošli Janka na môj e-mail aspoň jednu tvoju fotku. A tak isto Iwka, pošli mi prosím nejaký záber od Gabiky, mala som ich v PC, ale keďže je tu taká situácia, že zajtra ma sem už nemusia pustiť, tak som to všetko vymazala a vyčistila si PC.
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
10.10.2006
zunka a budeš tam dávať aj nejaký text či len fotky?
Odpovedať
Profilova fotka
jajus
10.10.2006
ahojte Zunka pošlem ti tú fotku zajtra, teším s na tu kolá,ž aj ja som už hrozne dávno robila koláže a hrozne ma to bavilo dokonca boli na nejakej výstave 8-) Lucka tebe kedy v tehotenstve začali žalúdočné ťažkosti?
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
10.10.2006
janka mne to začalo tak v 6tt a po 2 týždnoch to skončilo. takže trvalo to našťastie len 2 týždne. a ani raz som negrckala. x-) ale zato som do seba nevedela dostať ani vodu. takže som celé dni skoro nič nejedla a nepila.našťastie to rýchlo prešlo a to hned púo tom ako mi dr. v poradni pohrozila infúziami. takže bábo sa asi zlaklo a umúdrilo sa. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jajus
10.10.2006
tak to si mala štastie že ti nebolo až tak hrozne x-) a že sa maličké umúdrilo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
10.10.2006
to veru ano. a hlavne že som negrckala, lebo to je pre mna pohroma. :-D ale čo by som pre toho drobca nevydržala!? x-)
Odpovedať
zunka
PRO
10.10.2006
Ahojte: Lucka- neviem či aj text - dajte nejaký návrh, či aj niečo napísať. Alebo len "Ďakujeme"? alebo bez textu? Zajtra mi Janka a Iwka pošlite určite čím skôr ráno Vaše fotky, aby som ich mohla pridať. A dať aj vyvolať, aby to bolo do stretka hotové. Dúfam, že Gabika to tu nečíta :-| .
Odpovedať
Profilova fotka
monika23
10.10.2006
To určite nie - na to isto nemá čas. Možno by bolo fajn napísať nejaké venovanie - napr. "Gabike" alebo ako si písala "Ďakujeme".
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
10.10.2006
ja by som tam tiež dala niečo ako "ďakujeme". zunka a moje foto máš? lebo to v albume je už zmenšené tak ked to dáš vyvolať tak neviem v akej kvalite to bude.
Odpovedať
Profilova fotka
monika23
10.10.2006
Vo všetkých albumoch sú fotky zmenšené..
Odpovedať
zunka
PRO
10.10.2006
Lucka: môžeš mi aj ty poslať a teda aj arim a Monika. Ale teraz mám na to fajn program a som o niečo múdrejšia ako keď som Vám robila tie koláže a už si dávam pozor na kvalitu vyslednej fotky. A v akom formáte jej to dáme 13x18 ? - to je veľkosť ako nám dala v albume. Alebo 10x15?
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23
10.10.2006
podla mna 13x18. ;-) to bol len taký dotaz takže ak su aj tie fotky z albumu v dobrej kvalite tak použi tie.
Odpovedať
Profilova fotka
monika23
10.10.2006
Aj podľa mňa 13x18. Ja Ti ale foto pošlem len večer, lebo ho tu nemám. A ktorú? Či je to jedno?
Odpovedať
arimzv
10.10.2006
Zunka , aj ja Ti mam poslat? nestacia tie, co som Ti posielala pred casom na e-mail? Ty potrebujes poslat fotky nezmensene? ak hej, tak to mozem poslat az zajtra
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?