Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Lucka, vážne? Asi by si ho už nezohnala do stretka, však? :-)
Teraz som pozerala mottá, na stránke svadobneoznamenia a ich tam kopec no a teraz si vyber :-D
ivka ja som jej bola pred mesiacom na svadbe tak jasné že mám aj oznamko. prinesiem ho. takže už mam doniest DVD a oznamko. len aby som nezabudla. :-D inak ja som mala to moje za 19 Sk. teraz som si to pozrela je skoro vedla toho tvojho.
Lucka, áno už viem :-) . Aj u mňa je na zozname, tak uvidím, čo z toho vzíde ;-) . Ale tá margarétka je tiež krásna x-) . Text ste si vybrali tam, alebo si si vybrala na nete?
A nevieš kedy majú svadbu JandJ :-D
mali by ju mať niekedy v juni. a potom najlepšia kamoška v juli 7.7. ak na ten termím niečo zoženú lebo ešte nemajú nič. :-D takže budem mať perný rok.
Lucka, sa mi zdá, že chodíš len po svadbách :-D . Tá najlepšia kamoška je priatieľka M.Z.? ;-) No neviem, lebo je to vyťažený termín :-| . Viem, že viacerí chystajú svadbu na ten termín :-) . A nad ničím ešte ani nerozmýšla?
Zunka, ok ;-) .
Janka, nie si náhodou tu? Baby, už sa nám to kráti pomaly to naše stretko x-) . Budúci týždeň pôjdem zarezervovať :-) . Neviete či príde aj Moca? Aby som vedela nahlásiť počet, pre prípad :-)
zunka aj moje ti prišli?
v polsku nič moc ale kupila som plienky aj krásnu zavinovačku. tak sa z nej vytešujem. už aby v nej bol maličký bubácik. x-) Okrem toho som ešte kupila koš na prádlo, koberček do kupelky, vianočné gule a na oblečenie len jeden sveter a triko.
Lucka: ano aj tvoje mam
už som niečo aj vytvorila, pošlem Ti to na e-mail. Neviem či sa Vám to bude páčiť. Dá sa to urobiť aj úplne inak, len napíšte čo iné by tam malo byť - farba pozadia, veľkosť obrázkov, rámiky, rozmiestnenie,.....