Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
arim: pošli mi nejaké 2 zábery na ZunkaF@zoznam.sk - tie som vymazala, lebo mám obmedzenú kapacitu v schránke. Pošli nejaké nezmenšené zábery, ktoré sú podľa Teba naj - detail tváre a ak máš aj celú postavu.
a Lucka - urob to tak isto a pošli mi predsa aj ty nezmenšené zo dva zábery - nech je to supiš keď je to pre profesionálku.
Ahojte žienky,
tak Vás všetky pozdravujem a hlásim teda osobné zmeny a zmenu mena ;-) . Svadbu máme úspešne za sebou a riešime ešte všetky možné nedoplatky a ja samozrejmä aj zmenu dokladov. Včera večer som trénovala nový podpis... veď to poznáte. :-S Svadba bola taká super, že by som si to opäť zopakovala (teda až na svadobnú tortu, ktorá bola hrozná). :-( Teraz som dezorientovaná zo života a neviem sa akosi zaradiť, pritom všetko ide ako pred tým. Ešte, že nechodím momentálne do práce lebo by zo mňa nebol veľký osoh. :-| 17.10. odlietame do Egypta tak sa vytešujeme, že budeme trošku v teple. :-D.
Monika, chcem sa Ti poďakovať veľmi si mi pomohla a ten poldecák čo si mi naordinovala v piatok pred svadbou ten stál za to! ;-) A ďakujem aj Vám všetkým za každú užitočnú radu a zdieľaný pocit. x-) .Keď pozmenšujem fotky tak ich pridám do albumu. :-)
Veď pozmenšujem, u nás je problém aj vybrať :-p , nafotilo sa okolo 2000 záberov a od fotografky zatiaľ nemáme upravené foto. Tie budú až po dovolenke, ale isto sem niečo pošlem. Mám už takých pár obľúbených. x-)
Ja by som dala bez mužov.. ale nie som feministka :-D . No, prispôsobím sa, ak poviete, že s chlapmi..
Jé ahoj Leni! Tak si to poriadne na "líbankách" užite. Prídete v nedeľu na tanečnú? Ozaj - naše stretko asi nestíhaš.. Nedobehneš z Egypta? :-D
Stretko bohužiaľ nestíham :-( , rada by som všetky netovačky spoznala, takto na obrazovke sa mi stále mýli, ktorej sa čo prihodilo tak si pre lepšie zapamätanie musím vypísať mená, aby som sa rýchlo orientovala. ;-) Tanečnú vrelo všetkým odporúčam. Monika v nedeľu sa stretneme. :-)
Ahojte,
Zunka, ešte Ti môžem poslať foto? :-S Len teraz som prišla a všetko prečítala.
Gabike idem napísať, že stretko je 20.10 v pizzerke o 18tej, môže byť?
Monika, Fáber sa volá Jakub? ;-)
Lucka, páči sa mi ich strašne veľa, takže najlepšie bude, keď tam pôjdem osobne x-) . Ale viac menej som pozerala na cenu, páči sa mi clasic - pod číslom B3001 s margarétkou ;-) .
Monika, dozvieš sa viac na stretku ;-)